Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, June 15, 2009

terasa untuk menulis

assalamualaikum...
buat sekian kalinya aku terasa ingin megupdate blog yang tak seberapa ini.
so now aku sibuk dengan training linux selama 15hari..ia akan berakhir pada 2 julai.
lepas tu 5 julai aku dah start kuliah..quick bz right now..dengan nak pindah barang masuk rmh sewa lagi.
ok tentang result sem 4 alhamdulillah
aku bersyukurlah walaupun jatuh sikit cgpa, tak dapat sasaran lagi..tp gpa aku naik..
buka sem ni aku kena hardworking lagi utk meningkatkan prestasi.
bukan apa ma dengan abah dah bising tgk result aku..wan zaidanial u can do it, u da best..
lagi satu buka sem ni aku dah start duduk rumah sewa, so nilah yang aku suka coz banyak sebab aku berbuat demikian walaupun parents tak berapa setuju.aku dah penat start dari sem2 - 4 aku tolong, time aku habuk, bila talk about this jadi geram+menyampah and xsabar nak habis study...and bla,bla,bla..
oklah ada masa aku akan update..

1 conteng disini:

9W2HRZ said...

sedap lah bace blog anda