Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 17, 2010

Keserabutan....

bila anda menyedari anda sudah berada di tahap keserabutan yang melampau menghadap FYP.
saya akan menyedari bila sayaaaaa....

1)asyik emo tak tentu pasal
2)kuat makan tapi badan makin kurus
3)asyik pening kepala yang boleh di isytiharkan sebagai darurat
4)asyik nak bermesej or bercall dengan my lovely mum
5)asyik give up dan menghitung hari supaya berlalu dengan cepat
6)sampai terbawa-bawa ke alam mimpi dan alam nyata..ibarat macam orang bercinta...so sesape yang tak alami macam mana bercinta, cepat2 bercinta.sebab aku tak da masa nak explain
7)asyik menangis dengan melampau-lampau..
8)apabila terpandang laptop rasa nak hempas je..
9)terase nak muntah tengok coding...help2..


dania amidala:bosan + berdebar...fyp memanggil sudah..

2 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

sila jwab panggilan....hehee

Dania said...

jwb panggilan???