Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, February 21, 2010

call file.exe using jsp or java class

alhamdulillah syukur rasanya..dapat jugak aku call file.exe guna jsp..
tak tahan siap kena marah dengan supervisor aku..

aku: dr saya ada tanya en.N dia cakap tak boleh jsp call terus file.exe
dr.S:boleh, harap takda komputer depan saya, sekarang ni sapa sevisor awak?saya ke en.N
aku:glupp (telan air liur), dr. supervisor saya
dr.S:dah tu buat apa yang saya cakap, masa tak lama dah tu..
aku:glupp+berdebar+risau..tulah dr saya risau sangat2..takot tak siap
dr.S:tak siap saya bagi fail r..
aku:waaaaaa nak nangis (dlm hati)..takpe dr saya akan usaha sedaya upaya saya,insyallah
dr.S:ok macam ni..igat masa tak lama dah

dari aku nak cuti lama, terus cuti 2 hari je balik kampung..sedih gila..tak sempat nak gi mancing udang..

so aku usahalah, ikot tu tak boleh, ikot ni tak boleh..macam2 cara buat..aku rasa dekat 2bulan jugak cari solution ni..last2 buat jadilah call file.exe tapi guna java class..masalah lagi..camne jsp nak run..pening2..malam tu aku sembahyang hajat mintak dipermudahkan..siap masuk dalam mimpi lagi tau..punya nightmare..petang tu pergi library, try lagi buat..aku nak buat dalam page jsp jugak,tak kira r camne sekali pon..xnak guna java class..last2 buat jadi jugak..syukur alhamdulillah..dapat gak execute file.exe..antara file yang aku nak panggilnya ialah file webcam dengan recorder voice..masalah tu dah settle, masalah kedua camne aku nak upload path untuk image,video and record voice tu..tak jadi2 lagi..



dania amidala: perut masuk anginlah

0 conteng disini: