Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 03, 2010

bilalah angan2 jd kenyataan...

alangkah bestnya kalu aku dah habis study,
tak payah dah nak galas beg yang berat macam batu,
tak payah nak dengar lecturer mengajar,
tak payah nak bawak buku banyak dan yang penting
tak payah nak study serta jawab exam..

tolong...

tolong....

tolong....

aku betul-betul dah malas dengan semua bnda alah tu..

dah sesi berangan telah muncul..wink**
bestnya dapat keje gaji mahal-mahal tapi buat kejenya ciput je..ngee
  1. boleh aku beli kasut nike yang memang dah lama aku idam-idamkan..
  2. pahtu dapat beli baju padini yang pastinya..
  3. dapat beli set body shop, dari mandian smpai ke perfume..aku nak yang oren tu..ma abah tolonglah baca statement anakmu ini, tolonglah hadiahkan bodylotion dgn perfume je takpa..yang dulu dah nak habis..plzz
  4. dapat pakai kete vios warna putih dengan no plat 1227..


stop...stop..
dah berangan dania amidala, anda perlu kembali ke alam nyata..
anda takkan dapat semua tu kalu anda tak usaha sendiri..
ada faham????

tapi saya nak jugak 4 item tu..huhuhuhu..
nak jugak..bila kan tercapainya impian tu..
sabar-sabar lagi 2 bulan je lagi study...
tarik nafas dalam-dalam
tanam azam kuat-kuat..
dania amidala boleh dapat semua tu
dengan usaha sendiri..


dania amidala:simpton nak test, makin kuat berangan

4 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

hohooo..
angan2 aku satu je...
tunggu org mai masuk meminang..hahaha
yg lain sume dah dpt...wahahaa

Dania said...

hahahhahah...parok dah angan2 tu...
muda lagi beb..tggu gop umur 27 ke 28..baru best..

Are'Ja_(",) said...

wehhh tunggu 27-28 kohoo bingit telinga aku..bukan setakat ibu, ayh pok sedare mare tok2 ka tumah aku je bising...habis sekampung kekgi bising bile anok pok rahim nok nikoh...wahahaa.. mu faham2 je lah cucu sulung anok sulung..gni lars....uwaaa..sape nok aku?? hahaha *promote2!

Dania said...

sian sgguh..cool sudah..jodoh dok smpai lg, nak wak guane..tgk mcm aku, rileks n steady je..ikot jelah dorg nak kata apa..hehehe..jht dos..