Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 14, 2011

Keizinan

"Setia dan jujur itu perlu dalam satu perhubungan
kerana itulah tunggak utama menjamin kebahagiaan"

jenggg..jengggg tak tahu apa motif nak update blog..semalam mylove brother datang kl, abang call tapi aku tak perasan, bising sangat duk dengar lagu arab dalam kete Mr.Sayang sementara tunggu farah bersiap nak bawak makan chiken chop. aku pom call abang balik.

mel:hello assalamualaikum abang, nape call tadi?
abang:hello tokey, ada mana tu??ada kl ni
mel:ada kat kl lah, biar betul ada kl, mari dengan sapa, buat benda
abang:betullah, mari semua dengan mak kak wa sekali..ada belaka, jom keluar makan
mel:owoss abang, mel ada bangi sekarang ni
abang:wak benda kat bangi?dah kalu gitu kita jumpa esoklah
mel:pergi makanlah dengan abang ngah..dah abang balik kemaman bila?
abang:dah dakpelah gitu, abang balik petang esok kemaman tapi nak pergi sogo dulu
mel:hahh moleklah, mel kije dekat-dekat dengan sogo..bolehlah jumpa.
abang:dah moleklah, kita jumpa sana
mel:cop nak main dengan mia dan dany, abang nak shopping pergilah..
abang:beress

so pagi ni, aku dengan semangat berkobar-kobar ingin berjumpa jua anak-anakku yang comel iaitu damia dan dany.

Weekend ni asalnya aku, farah dan erda plan nak pergi main bowling dekat wangsa walk tapiiiiiii aishhhhh tak mendapat keizinan pulak dah aku ni setelah berterus terang plan weekend ni. Masalah-masalah, so aku cakap tak boleh main bowling nak pergi tengok movie cun jawapannya tetap sama tak boleh dan dok leh pergi. Patah kakilah macam ni weekend duk kat rumah je. T_T..Tak leh jadi, malam ni aku cuba bertungkus lumus memujuk jugak untuk pergi. Bolehlah erkk, tidak nak buat apa kat rumah kelip-kelip mata je bilang anak cicak. Banyak agenda aku bersama and da geng tau.

Dania amidala : alhamdulillah demam sudah baik cuma tinggal batok dan selsema je. Nanti nak pergi beli ubat hurix's gamat untuk batok.

0 conteng disini: