Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 01, 2011

Blog usang lagi...

Lama dah rasa tak berblog ni. Terasa sangat-sangat sibuk untuk mengupdate blog sekarang. Kesian blog ini, Tsk.. Jumaat depan 9/6/2011 dania balik kampung, dah siap apply cuti siap-siap tau tapi tak tahu lagi sama ada nak drive or naik bus je. Nak balik dengan kete malas nak drive, nak balik dengan bus takot pulak dengan lambat sampai. Sekejap je dah berlalu sebulan, apa-apa tak mulakan lagi misi kami dan masih cuba untuk lebih mengenali dan memahami. 10/6/2011 dania pergi kuala terengganu untuk meraikan kejadian farah pulak. Kesian farah, dania tak dapat bantu apa-apa, dapat mendengar jelah segala persiapannya. Apa yang penting semuanya berjalan dengan lancar dan dapat keberkatan kan dear..(^_-).

Kije kat ofis pom sekarang banyak je, semua tengah kejar dateline. Hope sempatlah siap semuanya mengikut dateline yang diberi. Satu lagi dania ucapkan selamat pengantin baru kepada mila dan syam. Lepas ni takleh dah nak hangout sesama, susah dahlah aktiviti berkumpul bersama abang dan ayam.ngehhh2..apa-apa semoga perjalanan majlis kawen mila berjalan dengan lancar dan keberkatan. Jangan lupa, hasilkan mila junior.hihihi

Lagi satu dania ni betul-betul dilema tak tahu nak balik kije kemaman or stay je kat kl ni. Dah dekat 3 minggu berfikir, mengira, menghitung untuk membuat keputusan tapi tetap tidak mendapat sebarang keputusan. Kadang-kadang rasa moody je, susah untuk luahkan apa yang terbuku dihati ini. Susah untuk bercerita mungkin kerana pengalaman lalu membuatkan jadi begini. Sesak betullah macam ni.

Dania amidala:Best sangat semalam pergi makan kat flamingo steamboat buffet. Nak pecah perut dan rasa nak muntah balik makan steamboat sebab terlalu banyak. Sampai duk bersin aje, tu mujur makan ubat siap-siap. Tapi memang have fun dapat hangout dengan korang semua dan bergelak ketawa dalam kedai tu. Lepas ni, nak ajak Mr.Sayang try steamboat ni.

0 conteng disini: