Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, June 12, 2011

Tahniah Terengganu!!!!

hah mesti korang tau dah apa aku nak cakapkan, tahniah kepada pasukan terengganu akhirnya berjaya jua sumbat 2 gol. Tapi takda maknanya terengganu menang sebab kl tak cuti..huhuhu..Actually aku tak tengok pom bola malam tu, kehkehkehkeh..tengok awal-awal je pahtu terus masuk tido. Awalnya excited jugak nak tengok bola tapi tetiba kepala pening jee, asyik menguap-guap jeee..Tapi kan siyes cakap penjaga gol terengganu tu hensemlahhhh dah macho..hahhaa..ni tengok bola ke tengok orang tah..hihihi..

Akhirnya berbaloi-baloi jugak Mr.Sayang, yaye pergi stadium tengok bola. Dari semalam lagi balik terengganu duk fikir nak pergi ke tak tengok bola. Bahagian aku, jeles punya pasal tak dapat ikot. Tak yah pergilah, tak best tau, best tengok depan tv lagi. Clear nampak bola tau.Macam-macam cakap tak nak kasi pergi..ngehhh2..last-last pagi-pagi buta Mr.Sayang call abah cakap nak datang rumah ambik kunci kete nak pergi tengok bola kat kl nanti. Hampeh betulll..Abah pulak cakap pergilah sekali sekala tengok bola, pergi dengan adik beradik..Aisyhhhh...

pergi tengok bola sangatlah tuuu...aisyhhhhh jeles2

Dan kepada sob husband una jangan kecewa yeaaa, kelantan takda rezeki...ngehhh2..ayat poyo jeee...

Dania amidala : next post, saya nak post about engagement fara dan along izat..congrattzz korang...

0 conteng disini: