Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, June 13, 2011

E-Day Fara & Along

Jumaat lepas 10-06-2011 engagement fara dan along. Akhirnya tiba jua hari kejadian korang yea..senyum dan senyumlah..hahha..Debar jangan cakaplah kan farah dengan along..hahahha..lawak je..Memandangkan dua-dua kawan dania, dania tak tahu nak pergi belah mana..Asalnya nak duk tengah-tengah je tapi dah pikir-pikir dah jadi tunang kepada Mr.Sayang jadi pergi belah alonglah. Rombongan laki bertolak dari kemaman 8am tapi pergi asing-asing, last jumpa dekat rumah abang papa. Aku bertolak dari kemaman 9am dengan Mr.Sayang, tok dan toksu. Kami lepak-lepak rumah kak long dulu sebab sampai awal lagi kan. Dalam pukul 1pm baru gerak pergi rumah ayah ngah. Lepas semua kaum lelaki pergi solat jumaat dan siap-siap, pukul 3pm baru gerak pergi mencari bunga idaman sang kumbang. hahhaha. So aku sidaikan picture-picture dari dslr farah. picture dari aku tak dapat nak transfer, geram betullah.

fara dalam debaran...tak ku sangka akhirnya kawan baik jadi birasku..ngehhh2


mummy sedang menyarung cincin ke jari menantunya...jangan ketar2 yeaa cik fara..;P


sekarang turn along pulak, senyum jangan tak senyum dengan bapak mentua..salam ciom tangan yeaa;P


hantaran cik fara kepada buah hati yang tercintanya...i like pink, so sweetttt


hantaran along kepada cinta hatinya yang tersayang...berat gile por hantaran ni, 2hari baru baik tangan;P


Last akhirnya bunga dan kumbang bersatu..moga berakhir ke jinjang pelamin...dania dengan Mr.Sayang mau makan nasi minyak sulong niiii...;))


Akhirnya majlis beransur dalam 5pm, dan aku mulakan operasi jalan-jalan cari makan iaitu ikan celop tepung, sotong celop tepung, air jagung parut..nyummmy...sian tok dengan tok su kena layan kami makan. Tapi agak kecewa sebab kedai oasis nasi goreng daging bakar tu tak buka..sedihhh..sedihhh...takpalah, tak buat perangai, sebab Mr.Sayang sudi melayan kerenahku untuk makan ikan celop tepung dengan nasi dagang kat dungun tuuu dah ok...thanks darling...Lepas siap-siap makan, pergi rumah ajar kejap ambik sticky album dengan gambar engagement aku dan Mr.Sayang.

Kami sampai ke kemaman dalam 8.30pm, ambik kemeja birthday abah kat rumah Mr.Sayang dan makan malam. Sampai rumahku tepat 10pm camtu, mandi-mandi sume terus krooohhhhh..penat sangat seharian bermandi peluh ke terengganu.

Dania amidala : Semoga ikatan fara & along hingga ke jinjang pelamin dan akhir hayat..insyallah..

0 conteng disini: