Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 07, 2011

Sandle + Hangbeg = Tidak dapat

Sejak dua mejak ni, mood aku sangat-sangat tidak stabil. Asyik moody dan fikir bukan-bukan je. Pantang sikit orang tegur mulalah nak melenting. Padahal benda simple je tapi salah tegur, hah aku jadi nak mengamuk, nak protes. Sorry sape-sape yang terasa terutama Naim dan Mr.Sayang. Lagi terasa hati dengan mama tak baiknya aku simpan hati dengan mak sendiri macam tu, maafkan mel ma, Tak sekerap dulu dah mama call aku sejak aku bertunang dengan Mr.Sayang. Boleh mama cakap kat Mr.Sayang, takpa mama tak call aku hari-hari dah, aku dah ada abang yang boleh jaga aku. sedih betul tau...Saya nak macam dulu-dulu. Mel sayang mama dan abah.

Wikend baru ni aku ada pergi the mall yang dekat pwtc tu, dah berkenan dengan satu hangbeg guess tu tapi masalahnya time pergi the mall tu tak bawak banyak duit dan agak rushing nak kejar event kat pwtc tu. Bila dah habis event tu, dila dah ajak balik rumah. Aisyyhhhh jadi tak sempat nak pergi beli hangbeg guess tu. Oklah takpa cuba pujuk hati ini. Esoknya aku pergi site yang berdekatan dengan sogo. Aku terus keluarkan cash money untuk shopping dua benda iaitu sandle hush pupies dengan hangbeg polo. Yang buat stressnya saiz 4 tak da sandle hush pupies, tinggal pom saiz 5. Arghhhhhhhhh..Nak ambik saiz 5 pakai-pakai macam tak best je, besar sikit. Sebab sandle hush pupies ni, bila lama-lama dia akan kembang. Kalu aku ambik saiz 5, lepas tu memang compirm tak boleh nak pakai dah bila dia start mengembang. Susah betullah nak cari sandle. Time berkenan takda saizlah, tengah takda duitlah. Hari tu berkenan sandle scholl, dah target nak pergi beli time dapat gaji, tup-tup dah habis sandle tu. Frustnya aku tak payah nak cakaplah. Mr.Sayang dah suh beli sandle tu tapi aku cakap nantilah tunggu duit gaji. Budak degilkan, last-last tak dapat jugak beli.

Ok berkenaan dengan hangbeg polo tu pulak, berkenan hangbeg yang lain tapi takda pulak yang baru. Tinggal yang display je. Kalulah hangbeg polo yang display tu tak kotor dah lama aku rembat. Jadi aku pom carilah hangbeg design lain tapi polo jugaklah tapi lepas bayar-bayar tak berkenan pulak dah. Aku geram sebab sales 70% tau, nanti tak beli sayang pulak. Nilah orang cakap, orang tamak. Nak kata aku ni pengemar hangbeg takdalah sangat. Pergi kije tak pakai hangbeg, tetap galas beg laptop je. Pakai hangbeg pom time dating dengan Mr.Sayang and kuar hari wikend je. Tak kiralah, petang ni aku nak pergi jugak cari hangbeg guess tu. Keputusan adalah muktamad!!!!

Dania amidala : khamis ni saya balik kampung, rindu sama mama, abah, nenda, adik-adik, aqeel ryan, dany dan mia.

0 conteng disini: