Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, January 29, 2012

Hajar & Shah Kawen

 Sempat lagi berangan jadi pengantin..hakhakhak..Tak boleh blah betul..;P

Hantaran hajar kepada incik suaminya..;D 
ni hajar buat sendiri tau sampai luka teruk tangan dia kena gam tembak tu.
Apa-apa sangat cantik hantaran hajar, good job..;)

Hantaran husband hajar kepada hajar..;D

Kami-kami bersama pasangan pengantin yang serba hijau..;P
Nice pelamin hajar, i like bunga-bunga besar dia tu..;)

Puan Hajar Norhanis dan Encik Ahmad Shah..Semoga berkekalan bahagia hingga akhir hayat..;D

Aunty Fatin and me bersama baby ina. Sangat cute dan comel arsyad ni. Time bergambar bukan main senyum melebar pahtu nak duk dengan girl-girl and tempat sejuk-sejuk. muahhh2 arsyad..;)

Dania amidala : Curi-curi update blog ni..;P

4 conteng disini:

Cik Areja said...

ehh senyuman die sebijik sama ngan ayah die.. huhu

Cik Areja said...

thanks da n hana. banyak tolong aku menghabiskan masa2 terakhir mendara.. ekeke.. ape2 pun korang mmg the best! muachh! muachh!

Dania said...

mana tak sama, anak bapak kan jar...hihihi
nnt time aku takda dah macam tu..silap-silap ada yang tak datang...time hana lagilah semua datang pegang anak jee

senna taha said...

mcm kenal gambor haha