Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, January 29, 2012

VOucher buku from Mr.Sayang


Yeaaa saya dapat voucher buku 1 malaysia bernilai rm200. Memang yummy-yummylah cekauuu beli novel..hihihi.. Thanks to Mr.Sayang yang sudi bagi free kat aku voucher beliau..ngehh2.
Tapi rm150 selamat aku belanja beli majalah pengantin, 3buah novel, album, kamus, botol air, set pensel tulis dan bla-bla lagi.

Lagi rm50 aku nak simpan, nanti time-time terdesak nak beli contohnya envelop untuk kad kawen ke, album untuk kawen ke. Padahal rm50 berapa sangat yang boleh dibeli kan. Voucher ni tamat tempoh pada bulan 3. So aku akan alertlah sebelum bulan 3 aku dah siap-siap habiskan voucher tersebut. Apa-apa sekali lagi terima kasih daun keladi, lain kali nak lagi kepada Mr.Sayanag yang sudi bagi voucher tersebut kepada ku dan sudi menemani aku membeli belah di kedai buku dan berjam-jam menunggu aku di tepi kedai buku sambil minum air tin..hihii sayang cinta hatiku sorang ini. Sekian.

Dania amidala : Voucher buku 1 malaysia ni dah agak basi sedikit tapi hari ini baru berkesempatan untuk update..;P

0 conteng disini: