Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, November 05, 2012

Majlis Persandingan Dania + Izzul (9.6.2012)

Tetamu dah mula datang meraikan hari bahgia kami. Macam ayat karangan BM je..huhuhu
Kumpulan nasyid memulakan tugasnya
Aqeel nak bermanja dengan ostat fitri dikala orang kesibukan melayan tetamu yang datang
Belon sana sini macam besday partylah pulak aku tengok. Tapi masa ni awal pagi, cupcake idamanku tak sampai lagi, lauk pauk tak letak atas meja pom lagi.
Kakak iparku, sucah dan aqeel berposing. Aqeel muka yang masam macam nak telan cameraman jee..
Abah menbahagikan tugas dan mengarahkan orangnya membetulkan paip basuh tangan. Yeaa-yea oooo je aku, padahal habuk tak tahu apa yang dibincangkan kat sana..kuangg...kuangg...kuanggg
Where makanan pengantin ni, kosong jee.. Pengantin kelaparan nih? oooo rupanya masih pagi buta lagi, ofcourselah tak ready pape lagi rupanya...;D
Hari kebiruan yea. Tema majlis pengantin tiada sebarang muslihat politik yea..harap maklum..sucah, kak ah dan darwish
Nenda merupakan orang first yang menconteng ucapan untuk pengantin selepas solat sunat dan dhuha..owyeahhhh
Cepat tolong nenda ni, nak eja guana ni weyhh dalam jawi..cepat search kat iPad tuuu...
Setelah majlis selesai, berposing di tepi pantai pulak..Malu kot orang kiri kanan tengok. Benda yang abang tengok jauh sangat tuu? cer cite sikit...
Habis sudah majlis disebelah aku, tersangat-sangat al-Fenattt..Tengok mukalah kepenatan je si pengantin. Rasa nak tido untuk 3hari terus sebab nak cover untuk hari sebelumnya yang tido-tido ayam kot..
Dania Amidala : Alhamdulillah selesai majlis disebelahku, nextweek 16/6/2012 majlis sambut menantu pulak. Huhh mengeluh lagi sebab tersangat-sangat penat menjadi raja sehari ni. Kalu raja sepanjang hayat tak tahu nak cakaplah..Penuh protokol kan. Next layan picture belah my hubby pulak.

0 conteng disini: