Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, November 05, 2012

Sekitar majlis sebelum aku bergelar Pn.Dania

aqeel yg sangat rajin membantu packing doorgift utk kawan-kawan seangkatannya.
bakal adik ipar yang rajin membantu meletakkan tanda arah
orang kuat dapur iaitu cik ani, tanpanya tak berasaplah dapur rumah pengantin ;P

kakak ipar pengantin memenuhi tangki perut sementara majlis sembahyang hajat belum berlangsung.
Abang pengantin curi gulai kambing, kabo ke abah kangg!!!!

Mak ngah yang semangat kebiruan, before majlis dah siap pakai biru..(y)
Nenda sedang menemu ramah bakal adik iparku, siap sedia dengan jawapannya yea dolfin hijau ;P


Juadah yang tersedia untuk dingapp oleh tetamu yang datang solat hajat
Abang pengantin mengisi tangki perut setelah mencuri gulai kambing..konyangggg
Pidah yang setia dengan nasi kunyit.
Sucah preparation akod untuk desert orang sembahyang hajat..

Ikan goreng yang dimasak oleh cik ani, pengantin tak tahu menu apa masa malam sembahyang hajat tu sebab pengantin pergi ambik hantaran yang digubah oleh aunty shima.
Aqeel sedang melawak dengan rakan seangkatannya, Apa yang dibualkan tak tahu, paparazi tak sempat nak dengar gosipnya.
Desert yang siap terhidang untuk malam solat hajat.

Dania Amidala : Biarlah orang cakap dah basi, dah nak masuk 5 bulan baru nak upload picture. Almaklumlah saya tak da mood sangat nak update blog. Ni picture yang di ambil dari iPhone Sucah. Pengantin memang tak sempat nak melayan ambik picture-picture ini. Nanti saya upload pulak picture sekitar majlis nikah, majlis sanding dan sambut menantu sehingga muntah hijau yea..Tapi picture dari iPhone pengantin dan iPhone sucah jelah sebab softcopy dari potograper pengantin tak ambik lagi. Sekian

0 conteng disini: