Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 06, 2012

Tqvm Darling;)


Baru ni my hubby pergi UKM untuk continue masternya. So asal-asalnya dania plan nak ikot pergi KL tapi dania dapat kije seminggu sebelum my hubby pergi kL.

Dania tak request pom nak purse. Ok berbalik pada cerita asal. My hubby sampai KL dan jumpa lecturernya. Selesai kijenya, malam tu my hubby ada gtau nak pergi midvalley dengan syaidan. Aku pom cakap kenal ke nak pergi midvalley tu. Masa dania duk KL, i lah gps my hubby nak kemana-mana even tempat dania tak pernah pergi. Pahtu last-last my hubby cakap pergi alamanda je dengan syaidan. Dah dua-dua buta jalan KL kan..hahhaha

Odw balik rumah syaidan, my hubby call cakap ada beli sumting kat dania. Dalam fikiran beli baju kot, sebab kalu beli ayam penyet mustahil (mengidam ayam penyet maju junction). My hubby balik-balik rumah, macam biasa aku seperti sedia kala. Tepik panggil darlingggg pahtu salam-salam , peluk ciom..Padahal baru 2hari g kL..hahhaha..Masuk bilik apa lagi aku buka beg baju my hubbylah. Tengok dalam kotak..jengg..jeng..jeng..My hubby cakap, dari membazir benda lain baik beli barang untuk isteri tersayang..hihihi

ehhh...ehhh purse..cuwettlah purse ni, thanks abang..Terus tukar purse baru..hihihi..Dah purse guess aku tu dah lama kot rosak..Macam kulit dia tertanggal gitu kat hujung-hujung..Apa-apa thanks tau abang.

Dania Amidala : Nanti nak cite pasal macam-macam lagi sampai korang bosan. Ada ke orang baca blog aku..hahhaha

1 conteng disini:

LanaBusyBee said...

olololo suweeetnya penantin baru ni hihihi...so dania, dh preggy ke? jadi x nk amek vit b?