Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, November 05, 2012

Persekitaran Majlis Nikah 8/6/2012

Hantaran My husband kepada Dania
Sireh, sapa mau makan?? Angkat tangan cepat.. 


Cek yang bernilai ????? dan gelang tangan. Mujur tak request gelang kaki, harus pengsan time nak pakai.
handbeg, jenuh mencari handbeg yang sesuai dengan jiwaku, mujur tak kena reject masa buat hantaran
kasut hantaran, kasut pertama dah direject oleh mummy. Kasut ni mujur mendapat approve dari mem besor tidak harus menangis sambil memeluk kasut lagi my hubby. Akulah untung dapat 2pasang kasut.kehkehkeh
Kain sutera tapi kalu dapat kain cotton lagi aku melompat. Sebab sutera aku tak berapa pakai susah nak basuh, asyik kena dry clean je. Apa-apa tqvm my hubby
Buah-buahan lepas ni kulit your wife tulus muluslah, asyik makan fruit je ;P
Kuih Jala mas, febret aku ni. Kalu pergi kelate tak sah cari benda alah ni. cedappppp
Hantaranku yang kebiruan untuk my lovely husband
Sireh, abang nak sangat. Nah ambik, pahni awek mudalah abang
Jam dan cincin : Jam yang aku dan my hubby pilih sendiri. Botak kepalaku beli jam dan ditambah cincin 2week before nak kawen kesnya cincin tunang my hubby hilang tapi akhirnya jumpa belakang freezer. kusss semangat. Alhamdulillah ;)
Al-quran, thank to my Mom yang sudi mencari al-quran ni. Pah kawen macam al-quran aku pulak. share is caring yea my hubby ;D
Kemeja dan tie yang dipilih oleh my hubby, habis lengguh sendi-sendi aku membeli belah barang abang saje.
Kasut : paling dan paling dan paling cerewek membeli kasutnya. Last-last pujuk-pujuk beli jugak kat alamanda. Yelah pergi midvalley tak berkenan, pergi sunway tak berkenan, pergi sogo tak berkenan. Last sekali pergi alamanda barulah beli. Tu pom sebab dah tak da choice.
Set Perfume, last-last lepas kawen aku yang curi perfume my hubby. Memang sengaja beli perfume unisex senang aku nak kebas. hahahha..share is caring yea abang.
wallet dan belt merupakan kije 2x jugak sebab asal-asal nak jimat sekali kena tambah jugak wallet. Kalu beli belt saje murah sikit. yelah baru 180++..huhuhu
cokelat, last sekali aku menginap di rumah mentua, aku yang kebas cokelat ni sebab family my hubby kurang makan cokelat dan kek walau mahal macam mana sekali pom. Bahgianya aku xpayah berebut..hahha
Anggur untuk syeikh izzul Anang..Tp rsa izzul anang mesti tak excited nak makan sume tu kan. best kenyit-kenyit mata kat wife dia lagi kan. Yea dok abang??
Pengapitku ketika saat-saat nak bergelar Pn Dania iaitu Sucah aka mak sedaraku dan Una my cousin. tqvm beb
Candid kejap before pengantin lelaki tak sampai lagi. Aku tensen tengok gambo nikah ku, muka kurus sangat dan gelap makeup. Tapi redha jelah walau hati nak marohhh...huhuhu

Dari kiri cepat jalan...farah, dania, wany, wany kepada kawan wany kiri, herda
Dania dan Una, Beb debor gile aku masa ni. Tapi cover line masa ni
Lastly Dania dan Izzul selepas akad nikah. Picture dari bb Adawiyah. Picture nikah ada dalam hp my hubby, malas lagi nak transfer. Time ni segan gile kot duk dua rapat-rapat orang duk tengok je. Peluh menjejess-jejess kot. Tulunnnnnn

Bilik pengantin yang tak siap dideco oleh mak andam, aci ke macam tu? memang nak marah kot. Aku nikah banyak lagi tak finish oleh mak andam. Harus bengkak dalam hati ni. Where tiang fresh flower kiri kanan katilku????arghhhhhh

Dania Amidala: Nanti dania upload picture sekitar majlis sandingku pulak yea, tapi value gambar kuranglah sebab guna camera non professional ok!!!

0 conteng disini: