Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, December 30, 2013

i'm already 27 years old

curi kek dari pak cik google

Kejap je umur dah 27 tahun. Alhamdulillah dengan umur 27 tahun ni, dania dapat merasa menjadi seorang anak kepada ma dan abah, menjadi seorang isteri kepada muhammad khairul izzul aka ustaz rock hehehhe dan menjadi seorang mommy kepada hero tecik adam danish. Alhamdulillah.

Sebenarnya tepat jam 12 tengah malam, masuk tarikh 27/12/2013, dania merajuk dengan husband. Ada pulak besday kita, dia tido kroohhh-kroohh..Sebenarnya my husband penat urus kete kat workshop tu. My husband tak wish pom. Hangin satu badanlah dania. Bangun subuh tak tegur pom, sedih gilaa. Padahal apa sangat, benda kecik je..hehehehe..Dahlah bangun-bangun pagi tak wish lagi, sibuk duk main dengan adam. waaaa lagilah nak nangis. Sampai breakfast pom dania tak buat, merajuk punya pasal. Perut masa tu memang lapar  gila..heheheh. Husband nampak dania lain, barulah wish. Hari ni besday b kan. hepy besday bagai. Tapi masa tu merajuk, tak layan pom. hehhehe. Dia pom ajaklah kuar, celebrate besday tapi tetap keras cakap taknak. Sampai ke magrib duk ajak keluar. Last-Last akhirnya sejuk sikit sebab tengok petang tu, my husband bertungkus lumus bersih mycar sampai bersih yang tengelam banjir tu. Kesian pulak tengok. hehhehe. Malamnya kami pom celebrate besday kat restoren terapung bukit kuang. Asal-asal nak midnite tengok wayang sekali, tapi dania tak da mood nak tengok wayang. So lepas dinner kami round-round bandar  dan terus balik rumah

gift???hahhahah...Dania request nak gelang.kuikuikuikui...Pergi kat tommei sehari sebelum besday, macam mahal, tak jadi beli..kesian kat myhusband banyak dah habis duit baiki kete pesona dan vios yang tengelam..Tunggu reda-reda dululah..

Dania amidala : mommy sayang papa dan adam..

0 conteng disini: