Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 21, 2010

detik 21/3/2010

yeaaa...lepas azab fyp ku..tapi ada lagi..waiting for da result samaada boleh continue buat tesis or tak..huh sungguh menakotkan..sehingga aku amat2 sakit kepala memikirkan fyp ni..even dah lepas present fyp aku tetap lagi nightmare dgn fyp..huh berat sungguh penyeksaan ni..aku rasa masa diploma dulu tak da r seteruk ni aku alami..tapi yang pasti badan aku sangat2 tidak bermaya sebab sakit kepala, mata berair macam nak demam tapi tak demam..

ok, back presentation sistem ku semalam aku tak tau nak cakap camne..sepanjang aku present awal2 takdalah berdebar sgt macam first..sebab time tu dah redha je time tu..dan aku cuba cover nervous aku..takot jugak dr.s ulang lagi apa dia cakap kat aku "wan kenapa awak takot sangat dengan saya, jgn present garu2 kepala ke apa ke"..so aku mula present slide..so far present slide ada 2 panel tegur..1 about color..dia tak nampak..tapi kat laptop aku clear je..kalu tau mesti awal2 aku dah ubah..maybe sebab pencahayaan kot..yang kedua dia tnya objektif aku..kenapa tak letak membangunkan sistem terus menguji sistem..aku teranglah ada membangunkan sistem maybe silap taip..kihkihkih...

aku tak tau nak cakap camne present sistem...tak boleh menilai..aku harap berbaloi r dengan usaha aku..penat tau buat sistem..berapa kali menangis berapa kali down ,berapa hari je aku dapat balik rumah this sem..banyak pengorbanan yang aku lalukan..atleast aku puas jugaklah buat sistem ni..tp satu aku menyesal iaitu aku rasa cam tak tunjuk function dlete..aku tak igat dah camne..padahal buat je..

dania amidala: tak sihat

0 conteng disini: