Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 14, 2010

salam sayang blogku

waaaaaaaa...tu je mampu ku berkata-kata setelah dapat membuka blogku...penatnya, dah berhabuk blog ku buat seketika waktu..sorry sayang..sayang terpaksa tinggalkan sayang buat seketika kerana perlu menyelesaikan misi sayang ni..so how about ur sayang..ok??ok2, jangan merajuk lagi..muaachh..

baru malam ni aku dapat bernafas lega sikit and dapat tido dengan lena walaupun hari2 bangun lewat around kul10 or 11pagi kot..hahahaha..bukan apa dah asyik tido lewat kul4-5pagi camne nak bangun awal..nanti kat rumah xleh dah nak buat aktiviti tu..kena marah..**apa ni anak dara bangun lewat2 apa nak jadi ni..bangun2 cepat tolong ma masak breakfastlah, tlg jemur kain lah, tlg kemas rumahlah...aduhlah...jadi di kesempatan inilah aku mengambil peluang..hehehe

ok about fyp, tinggal aku nak edit semula tesis..sebab ari tu hantar memang nampak raut wajah dr.suzuri cam tak berpuas hati..so esok igat nak gi jumpa dia tunjuk sistem, sain report n tanya tentang draf tesis..markah tu, bukan leh main2..

ok next time dania amidala berceloteh lagi yea..sebab sekarang kekeringan idea je..sorry yea..


dania amidala: sangat baik malam ni

0 conteng disini: