Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 16, 2010

diary dania amidala

hari ini life aku sangat-sangat teruk..tak bermaya je, dan tersangat-sangat malas..
ini disebabkan semalam aku tak dapat tido..uwaaaa, asyik terfikir macam mana nak buat simulate data..duk bayang camne ek data sentiasa update ke database pH dia tanpa admin key in..naik gila..walau dah baring kat katil kul2.30pagi..tertekan gila, mata asyik berkedip-kedip je, minda asyik berfikir..pusing kanan tak boleh pusing kiri xkena..dengan keadaaan bilik yang agak panas membara macam sauna..sampailah aku terlelap pukul6 pagi camtu..tu pon kejap..dah kelas awal pagi buta...dugaan betul..pergi kelas pon macam berkhayal je..dah tak cukup tido..lepas je buat task lab yang agak tidak banyak aku buat..mujur task untuk team work..buat punya buat..habis je lab aku terus balik rumah..mau sambung tido walau agak sauna bilik ku dikala siang hari..tak kiralah sauna pon saunalah..aku dah tak betul dah..so tidolah aku dari kul11.30 sampai kul1.30..dari semangat nak ambik fotografi kat depan foyer library..terus tak jadi sebab terlampau2 mengantok..macam terlebih dos makan ubat batuk...

dan sekarang keadaanku agak tidak terurus, dengan keadaan bilik yang agak semak dengan limpahan buku2 yang berteraburan diatas katil dan di dalam almari..sampai ketika aku malas nak cari buku di dalam almari...masya allah berteraburan..rasa kalu ada tikus mati pon aku tak sedar kecuali bau busuk je..hehehhe..tolong aku memerlukan seorang bibik untuk kemaskan bilikku..kerana keadaan masa yang tidak mengizinkan..tak boleh buat bini betul...ish ish ish..hehehe..nanti aku berubahlah, dah life student memang macam ni kan...hehehe..oklah nak sambung study untuk formal method pulak..jumaat ni ada test2...

dania amidala: kekenyangan yang agak melampau

2 conteng disini:

Yatie said...

adeh!!!..sakit kepala duk bc post ni..leh byng la kekusutan budak ini..hoho..student..biasala..

dania said...

hahhahaha...mmg kekusutan yg tahap melampau...