Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, September 28, 2010

Hangin betul aku..

sekarang ni dania amidala sudah merasa ketensenan yang melampau. Rasa nak mejerit kuat-kuat, nak cakap sorang-sorang, nak ambik barang kaca lepas tu lepas kuat-kuat sampai berterabur kaca-kaca. Antara sebab-sebab dania tensen

1)Gaji - silalah masuk, dania amidala sangat mengidam nak makan kek secret resepi

2)Baju - baru beberapa hari dah kena basuh baju yang sebakul banyaknya. dah basuh kena lipat pulak. Tak boleh ke sangkut je terus. Tapi almari nak sangkut tu tak cukup pulak

3) Tilam - dah 3bulan bukan 3hari yea, dania amidala terpaksa tido atas toto..sakit badan-badan tau..nak katil plezzzz...

4)Coding - coding silalah jadi, tersangat-sangat tensen udah..buat kat local jadi, buat kat server tak jadi. Nak akta salah transfer fail, dah cek satu-satu. yang ni stress yang agak melampau.
5)Kawen - Takleh ke postpone dulu kawen, igat benda main-main ke. bukan sehari dua nak kawen, selamanya. Jadi silalah bersabar..stress tau kena paksa-paksa ni..Sakit fikiran nak buat onar.

6)Laptop - huhuhuu tak leh nak kasi laptop ku pada sesiapa. sentimental value sangat-sangat. Nyawaku, tolonglah faham..bukan gila kuasa tapi yang pasti sangat-sangat sayang laptop hP ku..arghhhhh kaulah kekasihku..

7)Traffic Jem - asal balik je kije mesti jalan nak ke the mines, BTS, Stesen Sg.Besi tu jem. Boleh tak ikot Q masing-masing.Jangan nak potong line orang je. Kalu lambat buat cara lambat, ikot hati kalu aku bawak kete kebal dah lama aku langgar je semua yang potong Q. kalu korang tak potong Q elok je jalan. takdanya traffic jem.

8)Tandas - aku cukup hangin tengah mandi-mandi, syok duk lalallala dalam toilet tetiba...dum..dum..dum..aishhhhh..tunggulah sampai orang siap mandi..potong stim betul..ni paling pantang. Rambut tak basah lagi dah ada gangguan luar. Dan lagi satu bila tandas kotor. Aku paling-paling benci..yakkkssss...

9)Control - aku cukup hangin kalu orang yang tak da pape dengan aku, tetiba nak control aku.. lu apahal..aku tak kacau ko, ko jangan kacau aku. aku ni bukan bini ko, so janganlah jg tepi kain aku. Panas betul, Belum apa-apa dah nak control. Plz, not my taste..nak caring-caring pom tengok tempat jugak.

10)Kianat - aku cukup tak suka orang jenis kianat kepercayaan aku ni. Skali aku set mind camtu mmg susah r nak ubah. Sebab aku bukan pedendam tapi akan igat sampai bila-bila. Igat tu!!!..Say sorry r lepas tu. Aku takkan percaya sampai bila-bila dah. Aku igat setiap kata-kata kau.

dania amidala:mood dalam tertekan dengan masalah coding ni

2 conteng disini:

9W2HRZ said...

aku no komen item no 2 jer... ish ish ishhhhhh.. anok dare anok dare... rajin gok sikit.... wahahaha

Dania said...

hahhahahhaha..
ni anak dara rajin r..tgk, tak kumpul seminggu dah basuh baju..
walau "rajin" camne, tetap g basuh..walau mulut duk pot pet pot pet...