Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 05, 2011

1 Mei 2011

My face yang tengah cuak dan berdebar tunggu askar Mr.Sayang..ikot hati rasa nak menyorok kat lain dah;))

Me dan mami, thanks mami...;))

Dania & Junior Mr.Sayang aka Aqeel Ryan **Perangai aqeel sama je dengan Mr.Sayang suka buat angin taufan**ngehhh2

My Little Sister, Adda dan Siti..thanks tolong mel especially Dolfin Hijau

peneman yang setia korang bertiga...ngehhh

My Bestfriend ex-UDM...thanks to areja, hana dan naim yang datang...dan banyak-banyak terima kasih kat naim yang banyak membantu aku masa majlis tunang ni.


Dan juga mybestfriend Erda, Hada dan Farra aka Birasku..huahuahua

Alhamdulillah 1 mei 2011 baru ni merupakan hari paling bersejarah dalam hidup dania.
Dania selamat menjadi tunangan kepada lelaki yang dania sayangi dan cintai iaitu Mr.Sayang aka Encik Muhamad Khairul Izzul. Terima kasih dania ucapkan kepada my family, Mr.Sayang dan juga family Mr.Sayang serta kawan-kawan yang sudi datang. Doakan kebahagiaan kami berdua yea,Insyallah.. Siyes saya amat merindui Mr.Sayang saya


Hantaran Mr.Sayang untuk Cinta hatinya..ngehhh2

Hantaran b untuk Mr.Sayang..

Before ni jarang duk jauh-jauh. Lepas tunang 4 bulan kot Mr.Sayang duk kemaman. Takpalah, nanti dah puas duk kemaman datanglah KL erk.. Lepas Mr.Sayang puas mancing ikan dan udang, lepas puas duduk kat rumah, Lepas puas buat part time job dengan mami, Lepas puas pergi jogging siang malam pagi petang. Tapi promise jangan duk buat kije ngarut-ngarut, kalu tau siaplah b tarik telinge dengan langgar dengan kete. Tak tahu nak tulis apa dah, jadi dania letakkan beberapa keping gambar yang diambil dari kawan-kawan. Semua gambar-gambar tunang dania tak dapat lagi dari photografer.


cewahhh control ayu, padahal dalam hati nervous gila..kuar-kuar bilik, mak oiii ramainya Mr.Sayang bawak askar-askarnya..


Outdoor taman nyamuk dan pantai marina, sangat-sangat penat. Yang pasti saya nak tukar baju dan tanpa sebarang makeup.

Tapi i likelah sepanjang majlis tunang ni, sebab Mr.Sayang puji ok dan cukup baik. Majlis ok, tunang dia pom cantik macam pengantin je **ahahakkk nak golek guling-guling, winkkk, family semua pom ok, makanan semua cukup, perjalanan majlis ok, makeup tak tebal. Masa tunang kitaorang jeling-jeling je sebab nak cakap semua jadi perhatian masa makan-makan. Satu je tak best Mr.Sayang cakap baju tunangku ketat sangat, tapi memang ketat pom. Dah fitting baju tunang maybe sebab aku ni asyik makan je jadi ketatlah baju tuu..huhuhu tulah tak dengar lagi nasihat Mr.Sayang..

Dania amidala : Sorry pada kawan-kawan yang tak sempat ku jemput, insyallah nanti kawen dania jemput semua. Sorry yea..Dan terima kasih pada family dan kawan-kawan yang sudi menolong aku masa majlis ritu..Thanks a lot...

2 conteng disini:

++Kerudung Ungu++ said...

wah tahniah...:-) Mama jln2 kt sni ye..:-)

Dania said...

thanks mama;))