Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 26, 2011

Layang Movie


Semalam nekad nak pergi tengok movie pirates caribbean or fast farious. Tak nak dah tengok nur kasih the movie, frust punya pasal sangat wikend haritu. Bila bincang-bincang petang tu banyak kali aku tanya, kalu terpaksa jangan agree nak tengok movie nanti buat aku frust. Sebab aku tak suka bila dah janji tup-tup tak jadi. Padahal benda simple je, tapi tak boleh bila benda dh janji tak dapat mulalah nak buat perangai. Walau asalnya plan nak pergi tengok movie kat alamanda, tup-tup sampai alamanda ada benda yang sepatutnya kami perlu elakkan. huhuhu..Aku faham time tu tapi dalam hati sangat-sangat frust, sebab dah janji nak tengok, tup-tup nak cancel tengok hari lain. Masa tu dah malas nak cakap-cakap macam masa awal-awal sampai. Last-last sebab nampak aku asyik mengeluh dan muka yang frust sangat, so bawak jugak aku pergi tengok kat the mines **sayang punya pasal kena layang jugaklah** Dalam hati tak berharap dah nak tengok, aku suh pergi kedai je makan-makan.T_T Tapi akhirnya, jeng2 thanks tau layan jugak walau dengan perut yang lapar siap bunyi-bunyi heeehehee kesian pulak bila fikir. Sapa yang tidak tengok lagi cite ni tak sia-sialah. Best, i like sangat-sangat sampai berterabur pop corn terkejut punya pasal. malu gile time tu Yelah mana tak terkejut, tengok 3D yang macam real je depan mata. Yang part aku suka sekali part dia lawan-lawan dengan puteri duyong dengan dalam gua yang dia nak cari air awek muda tu. Fuyoo tak sangka banyak gile puteri duyong tu..Memang takot kalu aku jadi laki..Pergilah tengok cite ni, rasa berbaloi-baloi sebab cite best.;)


Dania amidala: Thanks layan dania tengok movie jugak, lepas ni tak buat perangai dah. Dah jadi budak baik dah. **dalam keadaaan yang bersalah;p

0 conteng disini: