Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 02, 2011

Cuti

Alhamdulillah aku telah selamat kembali ke negeri sumber pencarian rezekiku walau agak berat untuk pulang. Sungguh cuti selama 4 hari ini terasa sangat sekejap je. Tak sempat nak pergi makan kat hujung dunia, nak merasa satar, otak-otak, kerepok lekor, ikan celop tepung dan menikmati suasana yang sangat tenang ditepi pantai kedai hujung dunia. Semalam drive balik ke kl walau agak jem tapi oklah aku takda penat sangat macam drive balik raya cina ritu.

Sedih lepas ni duk kat kl sorang-sorang, saya akan menjadi orang yang maintain cool. Tak nak complain-complain pape. Dania nak jadi budak baik, sambil tu boleh kurus sikit sebab naim pergi sarawak, Mr.Sayang dan Farah cuti 4 bulan **Dalam hati ingat janji tuuuu tau..., erda tak datang lagi kl.

Lastly nak ucah tahniah pada Hafriz Dan Senna yang selamat mendirikan rumahtangga, aku doakan korang bahagia hingga akhir hayat. Cepat-cepatlah dapat baby yeaaa..sorry tak dapat lama kat kenduri korang.

Dania amidala : nanti lepas dapat gambar, dania upload yeaa..siyes lupa nak ambik guna kamera sendiri..Banyak sangat memikir dan pergi sana sini.

0 conteng disini: