Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 11, 2011

Tulis jangan tak tulis

Alhamdulillah lately ni dania boleh dikatakan agak sibuk sekarang. Ada je benda yang nak kena buat, kena settle as soon as possible. Kadang-kadang baru je nak buka blog nak update, tup-tup ada kije kena buat. Actually tak tahu nak update pasal apa, rasa semuanya cam biasa je. Tak da apa yang nak kongsi setakat ini. Tapi dah alang-alang menulis kat blog ni.

Dania nak ambik kesempatan mengucapkan selamat hari ibu kepada my mama dan mummy Mr.Sayang. Terima kasih menjadi ibu yang terbaik pada dania..I Love u and miss u so much..Dania doa semoga ma dan mami sentiasa mendapat keberkatan, bahagia, panjang umur, sihat tubuh badan dan dimurahkan rezeki.

Dania amidala : Rindu nak balik kampung, baru nak wak hal tapi kena marah dah dengan Mr.Sayang nak balik kampung aje..huhuhu..Plan memujuk tak jadi..hahhahaha

0 conteng disini: