Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 15, 2011

Sedar tak sedar

Sedar tak sedar rupanya dah hari kedua saya di tempat baru. Tak tahu nak gambarkan macam mana. Tapi hati ini macam tak berapa suka, almaklum benda baru nak adopt perlukan sedikit masa. Alhamdulillah kawan-kawan semua okey. Especially to Mr.sayang yang banyak support, bagi nasihat supaya saya kuat. Sebenarnya takot saya susah hati, sorry selalu menyusahkan. Saya cuba menjadi yang terbaik, tabah dan sabar untuk mengharungi ini semua. Jangan terlalu banyak fikirkan benda negetif dari positif, cuba yakin dan tanam sifat positif. Saya ni tak tahulah kenapa selalu rendah diri, berfikiran negetif disebabkan perkara lampau. Jadi saya susah untuk mempercayai lagi dan to hard untuk saya terima walau banyak nasihat Mr.sayang dan family suruh redha dengan semua yang berlaku. Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya. Dia dah takdirkan hidup saya macam ni, pasti ada hikmahnya. Kalau tak berlaku macam ni pasti saya tak berada di tempat sekarang. Insyallah saya cuba lebih berdikari, tabah, kuat.

Lagi sedar tak sedar dah 16 ramadhan rupanya sekarang. nextweek dah balik kampung untuk menyambut syawal. Hope saya larat drive sorang-sorang balik kampung lepas kije 26/8/2011. Tahun ni walau tak dapat banyak cuti, raya ke-3 dah kena balik kl saya cuba redhakan diri ini. Biasalah kije dengan orang, lainlah buka company sendiri kan. Masa tengah bujang nilah nak rasa semua benda.

Dania amidala : rindu pada semua orang di kampung halaman....

2 conteng disini:

GKA said...

keje kat mane skrg ???

Dania said...

keje kat cyberjaya skrg...