Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, August 21, 2011

Selamat hari raya

diambil dari pakcik google cuma dania tambah spek je..hihi


Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh umat islam diseluruh dunia ini.
Pesanan daripada dania, balik kampung berhati-hatilah semasa drive.. Jangan sibuk nak kejar cepat sampai kampung halaman. Rumah tak larinya, semua sanak saudara setia menunggu anda. Mohon ampun dari hujung rambut hingga hujung kaki dania pohonkan kepada semua yang mengenali diri ini andai ada terkasar bahasa.

Dania akan balik kampung hari jumaat ini selepas berbuka puasa tapi kalau tak larat balik lepas subuh keesokkannyalah sebab dania seorang drive. Agak tak syoklah nak balik sorang2 dah penat bekerja lagikan. Excited untuk berpuasa dan berbuka puasa bersama nenda dan saudara mara. Pasti meriah sebab nenda memang suka berkumpul dengan semua anak cucu cicitnya. MAcam kenduri kawenlah time tu cuma agenda je berlainan. Lepas berbuka puasa kitaorang terawih sama-sama, baca al-quran dan lepas habis semua upacara membakar duit iaitu main mercun, part ini jangan amalkan yea.

List:
1)Baju kurung raya 3pasang
2)Baju kurung moden raya 1pasang
3)T-shirt raya 4pasang
4)Kemeja raya 1pasang
5)Seluar raya 2pasang

Hadiah untuk orang yang dikasihi dalam hidup dania:
1)T-shirt untuk Mr.Sayang - Done
1)Kek raya dan biskut raya for myMom and Mami Mr.Sayang - Done
2)Baju raya untuk adik2 - Done
3)Kemeja untuk abah -Done

Dania amidala : Menunggu untuk pulang ke kampung halaman, lagi 4hari..sabar dan bersabar;))


0 conteng disini: