Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 08, 2011

Software convert pdf ke word

Tadi tengah kije, aku sedikit gusar sebab macam takda backup user manual yang paling latest untuk ejkm ni. Godek-godek dalam laptop takda, baru aku teringat yang aku format laptop baru ni, jadi aku terlupa nak backup or ada dalam external kak elmy user manual tu. Ditangan aku semua user manual dalam bentuk pdf jadi aku nak edit dan update camne kan.

So thanks very much kepada Faizah Ahat yang memberitahu, ada software untuk convert pdf ke word iaitu software nitro pdf. Jadi sekarang aku boleh menarik nafas lega.

Dania amidala : ingat lain kali, apa-apa sila backup dan jangan save di dekstop aje...;))

0 conteng disini: