Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, September 08, 2011

Insiden My Car

Semalam lepas kerja dalam pukul 5.30petang, aku dan member ofis plan nak main futsal kat arena sport cyberjaya. Okies dengan penuh excited nak main, lepas kerja terus ke sana. Then parkinglah kat arena sport tu..Pukul 7petang siap main futsal aku pom drive balik rumah. OMG, aku pergi ambik barang kat belakang kete tengok my car site belakang sampai kat lampu belakang tu tergores. Memang hanginnn satu badan, orang jaga bukan main lagi walaupun basuh kereta 4bulan sekali tapi aku jaga okiess. Penuh berhati-hati drive. Tapi nampaklah putih-putih kesan tinggal cat kereta lain kat kereta aku.. Kurang asam!!!! dahlah langgar kereta orang, tinggal pulak macam tu. Memang hangin betul. Sedap-sedap dia jee.Memang tak halallah dia buat macam tu kat my car.


Sampai rumah aku terus call my parents and Mr.Sayang cakap about my car.T_T...My Mom said, memanglah orang langgat dia akan tinggal cepat-cepat..Tambah pulak dengan tak da tuan kereta yang dia langgar kat kereta tu. Duk KL memanglah macam tu.Nak tak nak kenalah baiki semula or claim insurans. Oh, no sadiss sungguh.Setakat tergores nak claim insurans bazir je nanti.Nantilah balik kampung aku hntar workshop suh cat semula supaya nampak baru. Mujur kena kat bumple kereta je dan tak kemek. Kalu kemek memang aku lagi hanginn. Stupid betul driver tu.



Dania amidala : Dah bersedih about my car tambah pulak kaki lebam-lebam main futsal. T_T..

1 conteng disini:

9W2HRZ said...

Bese doh tu geng.. dok kene agi hok jenis tangan gatal poreng seluruh kereta.

Ketgi seluruh kete plok, baik mu kumpul dulu poreng2 tu pahtu wat skaligus. jimat sikit.

pahtu nok cat muroh kat ampang. kat terengganu mahal. dan dia dok buat sikit2. dia main kene sembur se bumper. kalau ampang dia buat sembur sikit2 touchup gitu.