Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, September 27, 2009

Potong Rambut

yeah yeahh ringannya kepala setelah sekian lama berambut panjang...
cewah padahal bukan panjang sangat..
bukan apa, aku tak sempat masa nak jaga.
risau jugak kan rosak rambut.
tambah pulak sisa2 rebonding tertinggal lagi.
jadi lagi susah nak jaga, lagi mudah untuk rosak.
so baik aku buang terus rambut rebonding.
dah pagi pegi kelas tak sempat nak keringkan rambut.
petang baru buka tudung, mana taknye rosak rambut.
shampoo pun time sempat.ish tak boleh jadi ni.
so aku dah decide nak potong jugak rambut hari ni.
then selepas potong pendek dengan jayanya sekali dekat salon nurul
aku pun cuci sekali rambut. habislah jugak rm22.
mujur murah tidak lepas ni comfirm aku tak pegi dah
tuan kedai cakap tak sayang ke rambut panjang2 ke.
aku pon cakap, "sayang tak sayang janji tak serabut kepala"
yelah aku betul-betul tak dapat nak jaga rambut dengan baik semenjak dua ni.
asal bangun tido kena cari getah rambut sebab serabut.
mana tahan beb.kan lama2 megerbang rambut macam nenek kebayan.
lari semua orang rumah.hihihi

nilah style rambut yang aku telah potong

3 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

huhu..aku tak lariks pom tgk rambut mu..heheh..cantik2 aku da buat da skali rambut style gini kat rmbut ibu aku..hehe

Dania said...

lariks tu benda apa ajar..aku guting kedailah..doh sape lagi nak guting ke aku...guting pon sebab serabut sgt..dok terjaga aku

Are'Ja_(",) said...

lariks tu lari..hehe saje trade mark...keke..