Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, September 13, 2009

Bertunang

hah korang jangan terkejut yea...terpanggil untuk aku postkan gambar bertunang yang jatuh pada 07-08-09. Tarikh yang cukup cantik.sebagai tatapan rakan-rakan baik aku..
sekarang aku sidaikan beberapa keping gambar..


dulu2 dia ni merupakan junior course aku and roomate aku..
**aima ciom tanya mak mentua baik2, ambik berkat..kan nak jadi anak dia dah..hihi

ni adalah pasangan aima sewaktu zaman diploma dulu..tak sangka korang bertunang..
cepat dari senior lagi ni..ini tidak boleh jadi..ngeee
**jason jaga pandangan, jangan tenung lama2 aima..anak dara orang tu, kan dah dapat lesen besar baru boleh...jangan marah k.ida korang yea..


kenapa korang jauh sangat..malu-malu kucing ek...hihi


wah ensemnya dia...ecey2 sukalah tu ek...nanti dah kawen jaga anak dara orang baik2 yea..
jangan gaduh2...jangan baling pinggan mangkuk..kihkihkih

waduh2 ayunya budak ni..sapekah gerangan tuan puteri ini...
nilah engku nurul aima
sungguh sopan santun..terpesona betul..
no wonderlah jason jatuh hati bagai nak rak kat tuan puteri ni..
aima nanti jaga jason baik-baik yea..


p/s:kawen nanti jemput yea...

6 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

hehee aima romate mu eh da? hok sem bpe e? aku tk igt..yg aku igt tu yg 'berbau' jerk..kekee

Dania said...

jaat ngat mu..sem5-6..mekna maybe rapat sebab dia share bilik dgn aku masa sem5-6..kira aku duk 3org sebilik...junior kita dokkan dok knl..2lah jarang ngat lepak bilik aku..yg bese mari, hana,mekna..yati jrg gop..sbb mu blok berjiran dgn yati...

Are'Ja_(",) said...

bukan jaat lar huhu..dah itu je memori yg plg aku igt..mu pom bukan igt roomate aku hok ane2 hehehe...
yelass kan sem 5-6 kiter dapat blok se sorang..huhu...

Dania said...

eh aku dok igat nama, tapi still igat muka beb..rumate hana n yati aku igat..ngeee

AimA said...

berbau?hummm...pe tu k.hajar?anyway..thank k.ida tuk post ni..

Dania said...

aima kak ida tak bersalah ea...kak hajar tu...oklah aima, ada gak idea nak post sumthing..hehehe