Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, September 11, 2009

tahap kesabaran yang sangat baik

aisehhh...bisingnyalah kat foyer library ni.mari mengacau ramai-ramai tu, kenapa korang tak bawak satu kampung terus.kan senang takda aku marah sangat **nada marah ni** dengan bunyi kompanglah, pasang lagulah..nak berseni pon pegilah jauh-jauh tempat takde orang.aku nak study and buat assignment terganggu...nak je sound semua..geram betul..main kompang bergemalah library ni..tolong, cepatlah lari dari kebisingan ini..aku tak sanggup sudah..dari dapat idea terus hilang.takpe sabar ni, bulan pose.tapi jiwa ni dah serabut dah..


arrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhhh ni nak menyumpah je kat budak ni..orang dah marah-marah and buat muka.lagi dia buat bising..nilah orang yang tak bertamadun. hebat sangat ke hah..seninyalah aku ni..macam tak pernah jumpa kompang nak main.

2 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

muahahaha..org semangat nok raye da ida oii..gitu lass..huhu..kuat ye study..aku bru jerk lepas register sem3..hehe..lepas raya start lar aku kuliah tu..

Dania said...

aku pon semangat nak raya gop ni...menghitung hari je nak blk kg...excited gile...