Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, September 12, 2009

Soalan dan soalan

Sila jawab soalan-soalan ini dalam Bahasa Melayu sahaja.

1. Bekas kekasih saya adalah : huhu..biarlah rahsia.

2. Saya sedang mendengar : suara ahli silat..hoh eh hoh eh

3. Mungkin saya patut : tambah berat

4. Saya suka : bersembang dengan my mummy

5. Sahabat-sahabat baik saya : banyak,nnt list semua ada yg rasa hati kalu tertinggal.

6.Saya tak paham : orang yang dengki dengan saya

7.Saya kehilangan : pembakar semangat saya

8.Ramai yang berkata : kenapa kamu kurus sangat

9. Makna nama saya : nama nabi, danial

10. Cinta itu adalah : kesetiaan

11. Di suatu tempat, seseorang sedang : membuat assignment OOD dengan FYP

12.Saya akan cuba :menjadi anak yang terbaik buat family

13.Perkataan SELAMANYA membawa maksud : forever

14.Telefon bimbit saya : sony ericson dengan nokia..model apa tak igat

15.Bila saya terjaga dari tidur : tengok masa kat hp nokia

16.Saya paling meluat apabila : orang yang budjet dirinya pandai

17.Pesta/Parti adalah : yang sesuai untuk anak2 orang kaya dan bersosial

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah : panda

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah : form4 and form5

20.Hari ini : buat assignment macam biasa di port selalu duduk

21.Malam ini saya akan : tido rumah una

22.Esok pula saya akan : g kuliah and duduk kat port biasa buat assignment sampai ke petang dan disambung semula lepas terawih

23.Saya betul-betul inginkan : cuti yang panjang and duduk dirumah

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini : bilalah nak hilang resdung and jerawat

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan : east coast mall, megamall and so on

26.Makanan Barat atau Jepun :makanan Barat.

27.Bilik yang terang atau gelap : terang

28.Makanan segera adalah : makanan yang tidak elok untuk kesihatan

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang : mu wak assignment kat mana dah

30.Siapa yang anda mahu Tag?: sape2 yang nak jawab soalan ini

0 conteng disini: