Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, September 01, 2009

merungut

pada entry kali ini aku nak merunggut je..boleh??
aku tak de mood nak studylah..lecturer aku xbagi guide apa yang nak kena baca
nak spot question pon tak tau..
dia cakap tak lebih 10 soalan, hampir 50% application
baca bab1-10..walauuuweiii
dan membuat aku tertekan lagi, mood aku sekarang nak balik rumah
homesick, hari hari duk call..bukan sekali sehari, sehari 4-5 kali
kalahkan orang bercinta je..tak cukup dengan call, mesej lagi
nak buka poser dengan family, nak beli baju raya, kasut raya
huhuhu...aku nekad nak blk jugak khamis ni...
tak kira **sambil hentak kaki dgn muka masam**
pahtu dengan sakit perut sengugut lagi..
tak tahan betul, mata macam baru lepas menangis..
so rasalah sakit + pedih mata padahal bukan nages pon, sedey je
dengan resdung yang amat teruk lagi..
asyik duk bersin..bersin dan bersin lagi..
balik rumah dapat makan best2, dapat usik baby dgn aie
dapat marah dorang suh baca buku
dapat main bola sepak dengan dorang
sebab dorang poser bukan macam kita2 ni
poser, main tetap main
dapat tido dengan dorang, dapat beleber dengan dorang
dapat bercerita dengan ma
dapat kemas rumah, cilop biskut raya ma buat
boleh demand dengan ma bulan poser, kalu dengan abah susah sikit..
apa yang pasti tak da mud nak buat pape
nak sedey2 je..tak nak layan saper2
nak diam jek..

2 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

ngade minah nie..lec da bg bab tu kira ok lar..aku pun gitu gak main study jerk..lec ckp bab tu bace jelah bab tu..huhu..takde score2 topik pun..lagi kecian cara aku study taw...windu nak study kat UDM..lec sana pun sama.huhu..alek lar umah..g shopping lu lepas HAJAT..huhuhu..tak pocerrrr ehhh....

Dania said...

bkn mengada..kita perlu skor, kekgi final susah...kena bijak aturkan strategi tidak jatuh result..but now benda dah lepas...aku blk rumah ari ni..nak g shopping...nak ikot...