Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, May 02, 2010

3in1 apa yang ku rasa

sejak akhir-akhir ini aku selalu singah ke teratak husaini. Mungkin terpanggil untuk mengetahui perkembangan wawan disana. terasa diri ini untuk melawat wawan disana dan melihat dengan mata kepalaku sendiri. semoga wawan semakin baik disana dan ada berlaku keajaiban. tabahlah setiap apa yang diduga pasti ada hikmahnya..sayu sahaja hati ini apabila singgah ke teratak husaini.

ok, berkenaan praktikal ku di TATiUC ini boleh aku katakan ok sahaja, best pon yea jugak..kena dengan jiwaku. Rasa macam nak apply kije disini je nanti..tapi part yang paling aku takot sekali bila bercakap dengan prof .dr. ahmed moserjee patel..low confident bila speaking dengan dia.hehehe..orangnya baik sahaja jenis friendly, suka bercerita..cam mana ni, aku xda apply mana2 kije lagi, macam habis praktikal nanti nak kije kat tatiuc ni je..takpon dengan seri ibai..waaa supervisorku dah sebut pasal cuti-cuti ni..macam tau-tau je aku nak cuti ahad depan..hahaha..best2, supervisor yang amat sporting dan memahami aku..hahahah i like..harap-harap dapatlah aku cuti ahad depan..nak pergi sangat-sangat melaka dengan genting. tambahan ada orang sponsor sapa taknak pergi kan..nendaku pulak offer diri nak bagi belanjawan kat aku dengan siti pegi melaka dengan genting. so takyah r mintak dengan abah. tapi kalu abah hulurkan sepuluh jari aku tadahkan..hahaha..boleh aku shopping..dan apa yang penting dapat jumpa muhammad aqeel ryan..muachhh

dania amidala: bosan tak tau nak buat apa kije dah

0 conteng disini: