Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, May 30, 2010

suara hati hidup

alooppp dan selamat tengahari my blog..lama kan saya tak mengupdatekan blog..ok seperti biasa saya update blog tak da kije lain..selain about mylife..sepanjang 2-3-4hari ni..macam2 cite enak dan kurang enak saya dapat..tapi apa2 pon saya nak cite psl kuku ku nak menjadi black mental plak..aku ni seperti biasa rajin sangat2 masuk dapur..masa magrib tu tetiba rajin nak makan mempelam cicah kicap+gula..sedapppp...tgh syok2 kupas kulit...dengan terlebih rajin..dengan kuku2 sekali aku kupas...ya amppunnnn sakitnya...kuar darah bercucuran walaupon tak banyak sangat..hihihi..trs stop kupas mempelam..aku suh adik aku sambung..tapi xtahan tangan tengah sakit..xpotong nafsu makan aku..habis licin makan..pah2 sambung balik sakit kuku...auuuwww..
tapi siyes tau memang sakit tau..nak lipat kain susah, nak basuh pinggan susah..masa sakit ni smua kije nak buat..time xsakit xdanya nak buat semua tu..hihii

urmmm 26/6/2010 ni abah, mama, tok, auntie, tok sedara pergi menunaikan umrah dan ziarah mesir..tinggallah aku tiga orang kat rumah..aiysehh dah tiga-tiga orang penakot...nak ajak sapa yea tido...ajak yaye..tapi sure aku sangat sibuk..kena siapkan breakfast utk dorg g sekolah..ambik baby sekolah..msk tengahri, malam..aisehh ni yang lemah semangat ni..aku ni tersangatlah rajin sekarang...dan 5/7 ada interview..camne nak pergi serdang sorang2..bahaya2..bukan taknak berdikari tapi berhati-hati sebelum terjadi..biar r muka aku macam rumah tak siap pon..kan2..janji kena be carefull..sapa nak sayang aku kalu bukan diri aku sendiri..dahlah merapu..part seterusnya bersambung esok...yabedabeduuuuu

dania amidala:bosannya praktikal sini

0 conteng disini: