Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 17, 2010

to abah and mama

sorry dan mintak maaf banyak-banyak dari hujung rambut hingga hujung kaki kepada my mum kerana berlaku sedikit salah faham. mel tak nak jadi anak derhaka kerana berkeras tidak mendengar kata mu. mel tau ma sayangkan anak-anak..terutama anak dara yang comel ni..ahahk..sampai begitu caring macam buat mel dan adik-adik budak umur 1tahun jek dan take carenya walaupun dalam keadaan tegas..mel akan cuba menjadi anak yang terbaik dan akan membuatmu kagum dengan diri ini. dan juga maaf banyak-banyak pada abah. sekarang kita dah okkan siap plan besday abah lagi..kezutan nanti untuk besday abah pada 19/5/2010 ni..genaplah usia abah 53tahun..

heppy besday abah
semoga abah dipanjangkan usia, diberikan kesihatan yang berpanjangan, dipermurahkan rezeki dan diberkati..kami anak-anak abah sentiasa mendoakan kesejahteraan abah..

p/s:tapi abah kalu boleh janganlah asyik beleber je ke anak-anak..sakit dah telinga, bnda kecik nak bagi mukadimah..hehehhe..

dania amidala: ingin menjadia anak yang taat pada ibubapa

0 conteng disini: