Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 17, 2010

rutin pada hari kerjaaa...

apa yang nak saya citekan kat sini mengenai life saya sejak saya berpraktikal.
walaupun tak sibuk sangat waktu kije, tapi saya mengakui saya sangat letih.
setakat kije kat sini paling lewat saya akan balik pukul 5.30 petang. balik rumah terus solat asar dan makan-makan..kalu bosan-bosan saya pusing-pusing kampung dengan motor atau tengok abang-abang kacak dan bapak-bapak budak main wau kat depan masjid rumah saya ataupun saya pegi minum petang kat depan masjid rumah saya ataupun bermain bola sepak dengan kawan baby and fitri. pabila tiba waktu magrib saya akan bersiap-siap pergi masjid. itu sudah menjadi rutin keluarga saya pabila magrib menjelma semua family saya akan berpusu-pusu ke masjid untuk solat disana kecuali datang bulan sahaja dapat pengecualian..kalu tidak sakit telinga mendengar khutbah dari haji wan mohd noor ni. tido magrib and tengok tv magrib pon kena beleber tapi buat-buat tak dengar je..maklum r aritu kan musim gila cite adamaya...kihkihkih..so sorry my abah, degil sikit anak abah ni, tambah time mogok berlaku.
sudah tu balik dari masjid dah pukul 9 malam so saya berkira-kira lipat kain kalu rajinlah, tak pon join sekaki makan malam dengan dorang walaupun petang tu saya dah makan..selepas perut agak kenyang saya akan tido..sejak kije ni saya paling awal tido pukul 9 malam dan paling lewat pukul 1 pagi..tapi kebiasaanya pukul10.30 malam dah tido dah..dah krooohhh kroohhh dah..minta maaf pada siapa yang menghubungi waktu tu saya tidak angkat ke apa ke..tapi seriously saya tak dengar bunyi hp walaupun dah guna ringtone yang paling kuat dan letak tepi telinga lagi..sebabnya saya bila tido memang macam tu..bom meletop pon tak dengar..jadi saya mintak maaf banyak-banyak yea..dan keesokkannya saya akan bangun jam 6.30 pagi..waaaa awalnya..tapi yang tak tahan minggu pertama kerja saya bangun pukul6.15 lepas tu week seterusnya 6.20 lepas tu 6.25 lepas tu 6.30 dan kadang-kadang 6.45 baru bangun...wakakaka..bukan apa sayang nak tinggal katil saya ni..hehehhe
itulah rutin harian waktu kije saya, sekian dari dania amidala

dania amidala:tengah bersemangat siapkan laporan latihan industri

0 conteng disini: