Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, May 22, 2010

Selamat Pengantin baru

1st sekali saya ingin mengucapkan selamat pengantin baru kepada kak nik dan husband..agak lama tak bersua kira-kira 8tahun rasanya..tup2 dapat kad..itulah ikatan ukhwah yang begitu kuat, kita tak lupa antara satu sama lain..tahniah kak nik..majlis kahwin sangat-sangat grand and nice..makanan pon banyak..kenyang perut ida belasah nasi minyak kak nik..best gila..apa-apa pon sekali lagi tahniah..cepat-cepat yea dapat baby..umur dah 26 tuh..hehehe..


ni adalah kad kahwin kak nik selaku senior aku semasa di hostel smk chukai..dan selaku kakak aku yang sporting habis..

ni pelamin mereka..tapi disebabkan aku datang terlalu awal dalam pukul1.30petang camtu jadi tak sempat nak jumpa husband kak nik and tengok diorang sanding..dan xsempat jumpa senior aku..maybe lewat sikit je aku datang kot..tak sempat jumpa abang madi selaku ex-bf kak nik, kak nurul dan anak-anaknya..dan juga mejad..tiap kali nak jumpa mejad ada je halangan..maybe tak jodoh..hahahaha..
nilah pegantin perempuannya..tembamnya muka kak nik..beselah orang dah bahgia..hehe..tapi zaman sekolah dengan sekarang tak banyak yang berubahnya..hehe..sama je aku nengoknya..cayalah kak nik..memang best r kenduri kawen kak nik..anyway congrat yea..kahwin jugak akhirnya..love u sis..

dania amidala : lapar r, rsa nak makan lagi nasi minyak

0 conteng disini: