Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 23, 2010

ho ho ho balik kampung

yeaaahhh yeaaahhhh..setelah genap dua minggu aku berada di kl..aku boleh balik kampung...hihihi plus dapat extra cuti dua hari..so aku datang kl semula ari selasa..yabedabeduuuu....padahal balik pom sebab konvo..konvo hanya alasan je, yang sebenarnya..hati aku takda excited nak konvo sangat..dah takda makna nak konvo-konvo ni..semua aku tak prepare..dan thanks kepada nabil tolong ambikkan jubah aku, tlg beratur panjang2..hehehe....yang pasti dlm mind aku, dapat balik kampung, jumpa parents...rindunya tak tertanggung..hari-hari je call tak dapat jumpa even sekejap je cakap..hahhaha...excited mengalahkan jumpa buah hati jek..tak leh blah betul aku ni..hihihi..biarlah, apa orang nak cakap kat aku pom..yang pasti aku rindu kat family aku. tadi petang masa on da way balik kije, my mum call before tu mesej2 je..tapi topik mesej tu membuatkan aku tak tentu arah, nak tau jugak kesudahannya..so lepas my mum balik darai masjid, dia terus call..banyak gak sembang, semua topik sembang..tapi topik petang ni agak hottttt...sebab berkaitan life and future aku...auuuwwww malu saya..tak tahu kot-kot ma aku ni nak trick aku or nak tgk hati dan perasaan aku macam mana..kadang-kadang ma ni terlalu kuat menduga orangnya dan egonya boleh tahan..sampai aku yang ego tinggi melangit boleh kalah.....balik ni nak cakap siyes-siyes dengan ma..biarlah apa nak jadi pom..malu ke apa ke nak jugak, tak kira r..hihihihi...moga-moga dengan berkat doa aku akan termakbul jua..insyaallah...aku ingin menjadi yang lebih baik dari sebelum ini..kesilapan lalu bukan bermakna aku akan gagal dan kecewa selama-lamanya..mungkin perjalanannya je yang berbeza..tapi aku masih mampu mengecapinya sama seperti impian sebelumnya..insyaallah..moga aku tak lupa diri, lupa keluarga, lupa kawan-kawan yang support aku dan yang paling penting kebahgiaan datang kepadaku buat selama-lamanya..insyaallah, terima kasih my family...

dania amidala:excited blk kampung sambil layan the karate kid

0 conteng disini: