Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 06, 2010

keputusan aku

aku nak post sumting dalam blog ni..tapi setiap kali aku nak post mesti berkenaan emo je..bilalah emo aku akan kembali seperti sedia kala..aku harap dengan aku melangkah ke fasa baru dalam hidup aku, dapat mematangkan aku, dapat merendahkan ego aku yang terlalu tinggi, aku dapat meningkatkan taraf hidup aku dan yang penting aku tak mudah terpengaruh, tak lupa agamamu, akan ku jaga akhlak, batas-batas pergaulan, nama baik keluarga dan tak berubah kearah yang lebih buruk berkenaan pemakaian aku..aku harap aku akan enjoy nanti bila melangkah ke fasa ini.. dalam fasa ini banyak aku perlu lakukan dalam hidup aku ni, aku dah tak boleh main-main macam zaman study dulu..aku kena fikirkan diri aku..aku harap dengan pengalaman ni nanti dapat mengajar aku menjadi lebih matang, lebih berhati-hati, lebih dewasa..dan semuanya akan baik-baik saja..sentiasa menyebelahi aku, sentiasa melindungi aku..maafkan aku tak stay kije kat kampung je, tak mendengar katamu..aku tak nak benda yang aku alami terjadi lagi, aku nak kejar kerjaya aku dulu..hal kita tolak tepi dulu..kalu awak adalah untuk saya, awak akan tetap tunggu saya walau camne kam..walau lama macam mana, apa keadaan sekali pom..moga-moga allah lorongkan hati saya dan hati awak bersama kalu itu kehendaknya, itu yang terbaik..sama-samalah berdoa, tapi sekarang biarlah aku cari hidup aku, cari diriku dulu..aku tak boleh buat keputusan yang terburu-buru..ini berkaitan hidup aku sampai akhir hayat..moga dengan keputusan aku ni adalah yang terbaik, yang diredhaiNya..

dania amidala:melangkah ke satu fasa baru dalam hidup

0 conteng disini: