Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 20, 2010

rinduku tak terkata

pejam celik pejam celik dah masuk minggu kedua aku bekerja kat encoral nih..so far, aku sangat suka kerja kat sini..hihihi..fikir-fikir cam sayang nanti nak pindah ke tempat lain.tapi kan aku rasa sepanjang kerja ni, banyak duit aku habiskan kat telefon jek..makanan tak da sangat..sebab aku makan tenghari je, malam juz roti..xtau kenapa perut aku rasa kenyang jek..hari ni dah dua or tiga kali call my mum..kekeke..padahal takda apa sangat nak sembang or bagitau tapi sebab rindu punya pasal, dengar jelah my mum berceloteh..asal telefon tanya wak apa?, ada kat mana?sihat?kim salam kat abah..kekekeke..dialog sama jek..setiap hari aku akan call or my mum n abah call..dan kesian plak kat abah..nak tau perkembangan anak comel dia yang sorang ni..melalui my mum jek, tanya my mum je..anak comel dia ok tak kat sana, buat apa, sihat tak..ada sekali dua je aku call abah..tak reti nak sembang dengan abah..asal sembang kena dengar tazkirah agama, ceramah itu ini, jaga diri baik2, jaga akhlak, jg nama baik keluarga n blah blah blah...kekekek..sorry abah..nanti mel sembang dengan abah pulak yea..sabtu tengahari ni mel balik erk..kita sembang puas2, mkn sma2, tgk tv sma2, g masjid sma2..okey abah ku yang tersayang...tapi kan aku rasa sejak aku duk kl ni cam makin kerap family aku akan datang kl..percayalah..this week abang aku datang, pahtu weekend ni aku balik kampung..nextweek family aku datang kl..yabadabeduuuu...sukanya..tak terasalah duk jauh dari family..rindu betul kat family aku nih..sabar jek..sampai demam2 aku rindu punya pasal..yelah 1st time aku duk jauh dari family..mana tak sakitnya..walau hari-hari call pom...sayang u all semua..abah, ma, n adik2 aku..ma abah terima kasih support mel dikala susah, senang, sedih, gembira..mel nak apa semua akan termakbul..lambat atau cepat je..tapi yang pasti semua dapat..terima kasih ma abah..hihihi..i love u..

dania amidala:demam+sakit tekak+sakit kepala+selsema, nak ma abah

0 conteng disini: