Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 01, 2010

tempat aku suka panggil aku...

alhamdulillah akhirnya tempat yang aku nak pergi call jugak..suh datang interview..petang ni aku naik kl dengan dua buah kete..1 family abg aku dan satu lagi bestfriend abg aku..aku tumpang kete zikri..asalnya plan nak g kenduri cousin aku..alang2 aku pom pergi skali interview kat tempat aku nak sangat tu..hihihi..hope ok, masa conversation interview by phone...perhhhh speaking berabuk orang tu..takot lak..tp aku pk wak apa nak takotkan, ala bukan dia kenal pom..cakap g lah bi pom..sekali je jumpa pom..kekekke..hrp performance aku masa interview ok esok..tak prepare apa2 pom..baca java ke, software engineering ke..or basic it...huahuahua..goreng saja r, xsempat dah..dah dia call baru tadi..harap adalah rezeki aku dengan fatin kat sana..huhuhu

now aku cuba practice ckp bi..jgn nanti dalam kete zikri cakap apasal lak mel ni ckp bi..dah xbtl agaknya...kekekeke..aku dengar lirik hush hush ni cam best lak..leh motivasi aku..tambah2 aku sekarang jadi macam ni..tapi sejak akhir2 ni rmai pulak duk ganggu, bkn nak prsan..aku bukan nak main perasaan orang..dah orang cucuk aku layan jelah..tak salah..aku tak beri harapan dan aku takkan main perasaan orang..itu lagi better, supaya aku boleh lupa benda yang lepas..mel tak berdendam dengan mana2 lelaki tapi juz beringat je atas apa yang berlaku..hihihihi

jom layan lirik hush hush pada yang terasa sila maafkan aku..
kekekkekekekke...

I never needed you to be strong
I never needed you for pointing out my wrongs
I never needed pain, I never needed strain
My love for you is strong enough you should have known

I never needed you for judgment
I never needed you to question what I spent
I never ask for help, I take care of myself
I don’t why you think you got a hold on me

And it’s a little late for conversations
There isn’t anything for you to say
And my eyes hurt, hands shiver
So look at me and listen to me because

I don’t want to stay another minute
I don’t want you to say a single word
Hush hush, hush hush, there is no other way
I get the final say because

I don’t want to do this any longer
I don’t want you, there’s nothing left to say
Hush hush, hush hush, I’ve already spoken
Our love is broken, baby, hush hush

I never needed your corrections
On everything from how I act to what I say
I never needed words, I never needed hurts
I never needed you to be there everyday

I’m sorry for the way I let go
From everything I wanted when you came along
But I am never beaten, broken not defeated
I know next to you is not where I belong

And it’s a little late for explanations
There isn’t anything that you can do
And my eyes hurt, hands shiver
So you will listen when I say, baby

I don’t want to stay another minute
I don’t want you to say a single word
Hush hush, hush hush, there is no other way
I get the final say because

I don’t want to do this any longer
I don’t want you, there’s nothing left to say
Hush hush, hush hush, I’ve already spoken
Our love is broken, baby, hush hush

No more words, no more lies
No more crying
No more pain, no more hurt
No more trying because

I don’t want to stay another minute
I don’t want you to say a single word
Hush hush, hush hush, there is no other way
I get the final say because

I don’t want to do this any longer
I don’t want you, there’s nothing left to say
Hush hush, hush hush, I’ve already spoken
Our love is broken, baby hush hush

Hush hush, hush hush, I’ve already spoken
Our love is broken, baby

dania amidala:excited + berdebar nak g interview esk

0 conteng disini: