Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 09, 2011

Aktiviti Sepanjang bercuti

Jumaat 28/1/2011 aku dengan cik farra bertolak balik ke kemaman. Selepas settle kije kat site dan ambik Farra kat Ukm. Aku pom drive balik dan singgah kat genting sempah makan malam mcD sementara tunggu Mr.Sayang ambik adik ipang kat subang. Selepas tu aku gerak tunggu kat R&R lanchang dan baru gerak sekali balik ke kemamang idamang.

Hari Pertama
-Breakfast dengan abah, adda dan siti dekat bandar
-Lepak dirumah sampai puas tahap gaban sebab hujan jadi tak boleh nak kua
- Ambik mia kat salon dan melayan kerenah mia sepanjang hari, petang abang datang rumah dengan dany.

Hari Kedua
-Pergi Kuala Terengganu dengan abang, adda, siti dan mia
-Operasi mencari nasi goreng daging bakar dekat cendering kedai Oasis, makan mcD
-Dari 7pagi-7malam duk dalam kete je..Ohhh memang nak muntah gila-gila

Hari Ketiga
-Lepak rumah nenda dan main dengan aqeel ryan
-Kuar makan malam dengan abang, Kak wa, siti, mia dan dany dekat kedai western food geliga

Hari Keempat
-Kemas-kemas rumah dan lepaking dengan adda dan siti
-Tengahari beli makanan dan tengok Mr.sayang mancing ikan kat taman nyamuk bukit kuang.
-Petang keluar dengan Herda dan Farra cari kedai hujung dunia tapi sayang TUTUP...huhuu so pergi makan satar, otak-otak, ikan celop tepung, mee sup, paih, cendol kat kedai lain dan terjumpa someone sehingga Herda dan Farra terkejut.hahhaha

Hari Kelima
-Bawak nenda dan aqeel ryan jalan-jalan bandar kemamang idamang dan bawak aqeel balik rumahku.

Hari Keenam
-Lepak king kong tahap dewa kat rumah
-Pusing-pusing kampung bawak motor
-Makan kerepok dengan goreng pisang dekat pantai teluk mak nik geliga dengan Herda, Farra dan Abang Chik
-Makan malam dengan Mr.Sayang

Hari Ketujuh
-Tido rumah nenda
-Main dengan aqeel ryan dan bawak nenda berjalan-jalan
-Pergi kenduri dengan sucah, nenda dan aqeel ryan

Hari Kelapan
-Lepak dirumah dan settle kije ma
-Petang pergi pantai kijal dengan Mr.Sayang, adda, fitri dan baby
-Solat magrib jemaah dengan Mr.Sayang, abah, fitri dan baby

Hari Kesembilan
-Packing barang fitri dan me untuk pulang ke KL
-Ambik Farra kat rumah dan beli makanan kat The Store untuk fitri
-Pergi rumah Mr.Sayang jumpa mami dengan tok Mr.Sayang
-Bertolak balik ke KL dalam pukul 3pm dan sampai kl 3am.Jem kokrang

Dania amidala:Tapi masa on da way balik ke kl memang ada sedikit yang terjadi dekat aku.huhuhu..Tak pasal patah kaki, dah gastrik.huhuhu..mujur tak kena marah tapi kena kutuk ja

0 conteng disini: