Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, February 10, 2011

Uollzz ada aku kisah!!

Hati oh hati...
Aku rasa sangat sakit hati dengan someone ni. Agak-agaklah, macam dia je betul. Kalu dah sayang semua benda yang orang dia sayang buat tu betul. Pleaselah jangan kebudak-budakan sangat uollzz. uollzz tu tua pada aku, boleh fikir lebih matang dari aku. Tapi aku tengok, aku yang lebih matang dari uollzz. Sabar aku ada tahap jugak, sampai masa meletop jugak. Aku rasa nak je penyet-penyet someone ni. Cis konon nak berbaik dengan aku, nak lupa semua kisah tapi duk canang-canang lagi. So stupidlah uollzz.

Ada aku kisah uollzz macam mana sekarang, suka ke tak suka ke????ohhh noo, sapa uollz dihati aku, nothing..stupid betullah uollzz..Cuba u tengok dalam keadaan dua situasi, jangan nak dengar sebelah pihak je. "Jangan dengar sebelah pihak saja". Actually this guy tu yang bersalah. Tapi bila kadang-kadang terfikir, kelakar pom ada. Betapa bersyukurnya aku tidak bertemu dengan uollzz lagi. Penipu betullah uollzz, cakap tak serupa bikin. Mesej-mesej aku cakap nak lupakan semuanya. One more thing kalu dah terang-terang bersalah dengan aku. Tak payahlah cakap macam keling. Dengan aku cakap lain, dengan orang lain cakap lain. Aku ni tak bodoh, boleh beza mana yang betul dan yang buruk. Tapi yang agak stupidkan boleh pulak ko percaya kat dia. Kalulah aku dah tawar hati.hahahhaha..Tulah kita tak boleh ramal semua ni. Hanya Allah yang tau rahsia setiap kejadian. Stoplah menganggu ketenteraman aku lagi.

Sapa-sapa dan uollz terasa sorrylah yea, ni blog aku jadi aku ada hak nak tulis nak luahkan. Lama dah aku bersabar. Aku mintak tolong dengan entry kali ni, bila uollzz terbaca tolonglah stop dan jaga tingkahlaku. Sebab i know, uollzz mesti terbaca punya blog aku. Aku tak kacau, tak ganggu uollzz dan uollzz jangan kacau aku. Jangan sampai buat aku hilang hormat pada uollzz. Walau hakikatnya aku dah cukup menyampah dengan uollzz. Sorry aku telah menggunakan perkataan yang agak kasar. Today aku sangat-sangat sakit hati dengan uollzz.

Dania amidala : Saya sangat sayang Mr.Sayang walau Mr.Sayang saya ni puting beliung dan angin monsun..hehehhe..Tapi sebenarnya dia seorang yang romantik dan nakal...i love u much2 more sayam..sayam dah terlalu banyak berkorban untuk b. B akan ingat pesanan sayam, nak buat benda-benda fikir dulu kesan akan datang..u trust me, me trust u..bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi kan sayam..

0 conteng disini: