Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 16, 2011

Rahsia Pohon Cemara

Berkurun lama kurahsiakan
Cintaku padamu
Hanya kerna kau ratu laksana
Di singgahsana

Di tasik ini, di pohon cemara
Yang teguh meninggi
Bagai harapan ku kepadamu
Sekian lama

Akan kuserah cinta abadi
Menyerlah sinar malam sepimu
Agar menjadi penawar lukamu
Warna hatimu

Akan kubawa kau mengembara
Menerokai alam asmara
Mengubu kota
Cinta kita

Genggam erat janjiku
Sematkan di dalam hatimu
Moga cinta makin mekar
Mengharumkan hidupmu




Dania amidala: Why aku post lagu ni?? sebabnya ni merupakan lagu febret Mr.Sayang. First time aku kuar dengan Mr.Sayang pada 9/11/2010 around 8.00pm. Kitaorang dinner sama-sama kat village view bangi. Masuk-masuk kete Mr.Sayang duk dengar lagu ni, dia asyik ulang lagu ni ja. Lepas kitaorang dinner round-round ukm pom Mr.Sayang duk ulang lagu ni. Memang obses betul dalam hati aku cakap. Boleh tahan jugak, ustaz2 layan lagu macam ni. Aku ni tak layan sangat lagu-lagu ni, so dengar jelah dia layan lagu sambil nyanyi dan bercerita. Esokkannya aku cuba cari lagu ni, waa macam dalam je maksud lirik lagu ni. Macam faham-faham je dengan diriku ketika itu..ngehhh2...

0 conteng disini: