Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, February 17, 2011

Indah kabar dari buat


ohhhh no aku sudah gemuk yang tahap kritikal. Daguku sudah berlapis tapi perut jangan risau maintain tak berapa buncit taknak mengaku tu dengan terang-terangan Masih boleh dikawal, rilek r baru 45kg kan..tengok-tengok dah 50kg muahahhaha....hihihi..Next week aku berazam akan mulakan operasi diet aku. Dari minggu-minggu sebelumnya lagi aku nak mulakan operasi berdiet tapi asyik terbantut je. Baru tanam azam malam taknak makan nasi start esok. Last-last pergi ofis pagi tu dah cari nasi lemak kat mak cik tepi jalan tu. Sudah kenyang dengan sendawa errrkkkk, barulah teringat taknak makan nasi. Dah langgar azam malam tadi. So tengahari tu, aku pom pergi bedal nasi tengahari pulak kat kedai belakang ofis. Kalu rajin pergi sri petaling or tasik permaisuri tu cari kfc. Orang cakap dah alang-alang makan nasi baik makan je terus. Tak guna dah diet kan..hihihi..Jadi nilah kesannya dagu dah berlapis, peha dah gemuk. Lagi orang nasihat suh diet lagilah nak makan. Tadi pom sedap aku bedal makanan iaitu pagi roti canai dengan air milo, tengahari ayam penyet dengan roti cream horn, malam karang tak tahulah aku apa pulak..tah-tah mcD or nasi ayam. Tengahmalam pulak bedal roti canai pulak.ohhhhh nooo..Tolonglah nasihat dan catu makanan aku.

Dania amidala : tak boleh nak buat kije sebab line kena block. Jadi nextweek kena pergi site setelkan 6 modul report.

0 conteng disini: