Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 16, 2011

Balik Kemamang Idamang

mia aka wan damia zuhairah = my anak buah yang nakal dan banyak mulut

oyeahhh esok plan nak balik kampung with farra, erda dan Mr.Sayang lepas dania kije. Tapi dania perlu setel dulu kije esok. Kena standby kat site tima jalan sultan ismail pagi tu. Dalam pukul 3pm balik ofis sain resign letter dan sain offer letter Inix Technologies Sdn Bhd (ITSB). Hope My car siap esok jadi boleh balik kampung dengan kete dania. Point utama disini adalah "DANIA PULANG KE KEMAMANG IDAMANG".ngehhh2..Kepada farra dan erda dan jugak dania sila tepati masa untuk pulang ke kampung halaman. Kalu tidak tanggunglah akibat kalu ada angin monsun barat daya. Jangan time sampai baru nak packinglah, baru nak mandilah. Alamatnya habislah korang semua..

muhammad aqeel ryan aka aqeel = budak yang sentiasa jiwa

Dania mau mencari dany, mia dan aqeel dan juga baby. Sangat-sangat merindui mereka-mereka semua. Rindu nak tengok mia dengan aqeel gadoh berebut mainan. Sebabnya dorang tak boleh duduk sama, tak sampai 10minit startlah gaduh, berebut-berut. mia tolak aqeel, aqeel tolak mia. last-last aqeel menangis.hihihi..sangat-sangat kelakar budak duaorang ni. Bila berkumpulnya 3orang budak bertuah ni mia, aqeel dan dany gamatlah rumah duk dengar dorang main, bercakap, bergaduh.hihihi.. Tu dany tak boleh berjalan lagi, kalu boleh berjalan tak tahulah nak cakap. Syok sungguh layan budak-budak ni, ada je benda yang lucu.


wan mohd daniels aka dany

mia dan aqeel time baik, siap peluk-peluk ciom. Buat time gadoh huru hara rumah


Siblings = mia+dany

dany dan cik ti

Dania amidala : tunggukan kepulanganku wahai mia, dany dan aqeel..Siaplah untuk belasah budak kecik 3orang ni.

0 conteng disini: