Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 08, 2011

Annual Dinner Ofis

Semalam 8/3/2011 Jam 8pm company aku kije sekarang buat annual dinner kat
Dewan Siantan 1
2nd Floor, Putrajaya Holding Complex
Presint 3, Putrajaya.
(Opposit of Istana Kehakiman)

tapi aku, naim, kak faie dan dila bertolak pukul 6.15 petang dari rumah. Lepas tu kitaorang sembahyang dulu maghrib kat masjid putrajaya. Acctually aku dengan bebudak ni plan taknak pergi dinner, jadi kami tak replylah email event tu. Tapi sehari sebelum pergi kami mendapat kabar berita dinner ni wajib pergi. So kelam kabutlah, baju dinner pom pakai mana yang ada depan mata. Mujurlah tema tradisional jadi tak susah mana nak pakai baju..ngehhh2..Kira puas hati jugaklah datang, dapat makan macam nak pecah perut. Bajuku pom rasa ketat gile lepas makan sebab perut dah kedepan..ishhh..ishhh. Dan lagi best dapat lucky draw hamper, naim dapat payung, kak faie dapat iron cuma malam tu dila je tak bertuah. Target aku datang dinner ni kot-kotlah dapat phone ke barangan letrik ke, camera ke. Nak dapat staff lama berkhidmat or cemerlang ke dengan hadiah bank in ke dalam tabung haji sebanyak Rm8k tak silap. Memang agak mustahil. Kalu dapat boleh buat kawen terus..Takda aku susah-susah kumpul duit dengan Mr.sayang.. Mr.sayang cakap takpalah, dapat jugak hamper. Rezeki tu, dari tak dapat langsung..Cewah bahagian memujuk...

Sebahagian my team ejkm

naim, dania, kak faie dan dila

@Masjid putrajaya selepas solat

gambar candid ni..orang tengah semangat fokus

auuuucakkk..im dania amidala, macam hantu celop tepung je..

me and kak faie aka developer yang bijokss lagi bersungguh-sungguh menghadap coding

Dania amidala : Permudahkanlah semua urusanku dan Mr.sayang, misi aku dan Mr.sayang adalah saving money..I Miss u sayang...ngehhhh2

0 conteng disini: