Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 01, 2011

Blog usang

Assalamualaikum dan salam sejahtera my blog ;-)

Dania mintak ampun kerana meminggirkan blog buat seketika.
Bukan tak ingat pada blog ni tapi keadaan yang sangat sibuk dan banyak hal nak kena setel.
Fuhhhh kadang-kadang rasa tak bernafas, baru nak rilek ada je kije kena buat.
Dengan hal ofis, hal personal dan macam-macam lagilah.
Niat di hati nak balik kampung...Bila bercakap je, mesti tak dapat lari dari kampung halaman, family, anak buahlah. Sorrylah..ini adalah dania memang sentiasa homesick..
Sampai kadang-kadang myMom cakap, mel takyah baliklah duduk je kl..
simpan duit je, balik pom bazir je..Bukan lekat kat rumah, balik kampung macam kena
kejar dengan harimau je. Kejap sana, kejap sini..hihihihi

............smilee..............

Dah yealah kalu aku balik tak buat benda yang aku suka, mesti nanti rasa menyesal..
okey-okey back to story..
Alhamdulillah rezeki aku sebab niat nak buat benda baikkan..
Company aku telah memberikan bonus half gaji selama dua bulan berturut-turut.
Tapi aku tak dapatlah half bonus sebab tak sampai setahun kije. So bolehlah..
Alhamdulillahlah..Boleh saving untuk my our plan nanti..

Alhamdulillah jugak 3/3/2011 berjalan dengan lancar semua. Tanpa aku plan dalam masa terdekat ini. Terima kasih pada semua yang terlibat menjayakan tanpa kehadiran aku disisi.
Terutama sekali pada my lovely cousin una yang banyak membantu support walau awal-awal
kena marah sebab tak cite dari awal. Tau-tau beliau kena pulang ke kemamang idamang.
Tapi aku telah dikenakan pada malam tersebut oleh una, sucah dan adda dengan menipu aku hidup-hidup sebagai balasan. Takpa ada ubi ada batas yea..Apa-apa pom thanks pada korang semua..XOXOXO

Dania amidala : harap semuanya selamat, jauhi kami dari dugaan.

0 conteng disini: