Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 15, 2011

Congrat korang sume...

Lately ni, untuk tahun nilahkan..ramai sungguh kawan-kawanku dari zaman hingusan sampai alam bekerja yang dah kawen dan akan berkawen aka mendirikan rumahtangga. Congrat korang sume-sume, semoga sentiasa bahagia sampai akhir hayat dunia dan akhirat.


1)Ina (ex-classmate diploma aka bff) - 4/2/2011



2)Annur (ex-classmate diploma) - 26/2/2011


3)Shikin (ex-classmate degree) - 12/3/2011


4)Fariza (ex-ofismate) - 13/3/2011


5)Akmar (ex-ofismate) - 13/3/2011


6)Shera (ex-schoolmate) - 18/3/2011


7)Husna & Hafriz (ex-classmate diploma & degree) - 30/4/2011


8)Zainab (ex-schoolmate) - 28/5/2011


9)Fahmi (ex-schoolmate) - 16/7/2011


10)Nor (ex-classmate diploma and ofismate) - 1/9/2011


11)Jaa (ex-classmate diploma) - 2/9/2011


12)Yatt Nor (ex-classmate degree) - 3/9/2011


13)Ain (ex-schoolmate) 8/10/2011


14)Bella (ex-schoolmate) - 22/10/2011


p/s: Abang nanti kawen nak pelamin and warna macam bella ni bulehh?? siyess tak boleh tgk warna pink terus berkenan..Plzz darling (-_+)

15)Aimal (ex-classmate diploma) - 28/10/2011


16)Ami (ex-schoolmate) - 29/10/2011


17)Kak lin (ex-ofismate) - 29/10/2011


18)Shitah (ex-housemate) - 12/11/2011

AND yang coming soon dalam masa terdekat

1)Atim (ex-housemate)
2)Kak Aina (ex-rumate & ex-housemate yang penyabar gila setiap kali kejutkan aku pergi kije dan bangun subuh, TQ kak Aina)
3)Hajar (ex-classmate diploma aka bff )

dan...dan..dan...congrat jugak kepada kawan-kawanku yang dah menjadi ibu dan bakal ibu..congrat to yati merangkap bff yang telah selamat lahirkan baby boy masa dekat-dekat raya haji baru ni..nak tengok baby yati, tapi tak berpeluang lagi. Dan juga kepada ina merangkap bff aku yang sedang menghitung hari nak jadi ibu, semoga dipermudahkan yeaa..

Dah makin dewasa semua, tak nak guna dah tua,hohoho...semua dah berkeluarga dan jadi mak bapak orang semua. MOga-moga anak yang dilahirkan menjadi anak yang soleh dan solehah dan kita menjadi ibu bapa yang baik dalam mendidik anak-anak.Aminn

Dania amidala : Urmm penat nak menjawab bila orang tanya bila majlis, tungguuu insyallah sampai masa aku jemput semua bila aku dan Mr.Sayang setel semuanya misi kami...doa-doakanlah yea dipermudahkan..

1 conteng disini:

Aina Adam said...

Hehe..ade juga nama kak Aina dalam blog Dania ye... ur welcome dania yang comel.. adik sebilik yang baik dan pemurah... :)
(Untung betul kak aina dapat kenal adik2 sebilik mcm Dania & Fiza.. dua2 pun sangat baik..)